2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 208 پست
مشهدی هستمولی دوران دانشگاه که شهر بسیار دوری بودم سعی می کردم تهرانی صحبت کنمخیلی ضایع بود خداوکیلی ...

من انقد خوب صحبت میکنم کسی باور نمیکنه مشهدی باشم اصلا لهجه ندارم 

البته زمان زیادی رو صرف فارسی صحبت کردنم کردم نه تهرانی صحبت کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فرد خیالی نبود ولی الان فک میکنم چقدر متن تیکه دار زشته

اسی منم یه مدت میذاشتم و نه در این حد،، 

بعضیا رو خیلی خوب میشناسم از رو استوری میتونم بفهمم حالشون چطوره، امروز دوسه نفر بدجور شکست عشقی و احساسی خوردن🤣🤣

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

من همیشه خز بودم و هستم و خواهم بود از خرید های مزخرفی که انجام میدم بعدا ب این نتیجه میرسم که چقد خ ...

چند سالت که نامزد کردی؟ 🤧🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

۱۳ سالم بود با دوستم قهر بودم تو واتساپ استوری تیکه دار میزاشتم اونم اون اواخر با استوری جواب میداد

وااااای خدایا یادم نیاریددددد😭😂

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

وااای دوست داداشم میومد تو حیاط دنبال داداشم اسمش حسن بود . من دم پنجره وامیستادم با طرف خیالیم دعوا میکردم میگفتم به امام حسن میزنمتا.  

روش کراش زده بودم 🤦‍♀️

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
فک کن رو ابروهای کم پشت مشکی مداد قهوه ای روشن میزدن برام خدا لعنتشون کنه🤣

من ابروهام پر پیشته ولی مداد قهوه ای میزدم باز اونم پهن میکشیدم خیلی خشمگین میشد چهرم وایی چ سمی بودم

🤣🤣🤣🤣من رو عکس چشمم نوشتم از چشم که بیوفتیم بی ارزشی چه انسان باشی چه اشکو یه مدت طولانی هم پروفم ...

کلا همه تو سن نوجونی فاز گنگ بودن ورمیدارن حالا درصد داره منم یکم بودم

من انقد خوب صحبت میکنم کسی باور نمیکنه مشهدی باشم اصلا لهجه ندارم البته زمان زیادی رو صرف فارسی صحبت ...

اونطوری خوبه

همه ی مشهدیهای باکلاس اونطوری صحبت می کنن

من احمق مثل تهرانیها حرفها رو می کشیدم و  لوس صحبت می کردم .