2777
2789
عنوان

خر ترین کاری ک کردین چی بوده🤣🤔🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 7123 بازدید | 208 پست
منم همین جو مدرسه گرفته بودم.عمم می گفت منم همین بودم آخر بزرگ میشی درمیاری اونوقت بهت می خندیماا من ...

وای فکر کن اون زمانیکه فُکُل مد بود خواهرم میزاشت بعد من جو مدرسه به خواهرم میگفتم اون شراره های اتیش و بکن  تو ( بعد من ۵ سال از خواهرم کوچیکترم) اونوقت الان خودم اصلا سرم نمیکنم 😅

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
واااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به امام حسنباهوش کی بودی

🤣🤣🤣🤣 مثلا هی می خواستم اسمشو بیارم بفهمه روش کراش دارم ‌ .‌خدا بکشه منو انقدر ضایع بودم 😂😂😂

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقت دلم برا خودمون سوخت چقد در حقمون ظلم شد

اره واقعا

ولی الان که فکر میکنم میبینیم بیشتر بهمون خوش گذشته

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد

من همچنان  همه  اینا که گفتن ولی داغون ترین کارم دبیرستان بودم به کلم  واکس مومیمالیدم  بعدم پنکک  که حالت مش شه ولی مث کپک میشد  کارهرروزم بود

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یه خاطره دیگه

یه معلم داشتیم خیلی گیر میداد بهمون 

خلاصه یه روز که از دستش ناراحت بودم

گفتم آدامس بچسبونم به صندلیش

بنده خدا نشست مانتوش چسبید به صندلی

واسه همه نمره منفی گذاشته خیلی عصبی بود😄😄

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد

یادمه کلیپس به اون بزرگی میزاشتم بعدش فوکول میکردم جلو موهامو مقنعمو مدل پفکی میکردم فکر میکردم خیلی باکلاسم😂😂😂😂😂😂

من همیشه خز بودم و هستم و خواهم بود از خرید های مزخرفی که انجام میدم بعدا ب این نتیجه میرسم که چقد خ ...

ای وای😅چرا خب

بیشتر دقت کن

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
خدا بخواد میشهالهی🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣♥️

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من به جاتون خجالت کشیدم

🤣🤣🤣♥️

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من همچنان همه اینا که گفتن ولی داغون ترین کارم دبیرستان بودم به کلم واکس مومیمالیدم بعدم پنکک ک ...

فقط میخوام بدونم فکرش چجوری به ذهنت رسیده بود 🤣

من خیلی سفید کننده میزدم کلا کچ میکردمو خودمو

خواهرشوهرم تعریف میکرد پدرش اجازه نمی داد کرم پودر بخره البته سنشم کم بوده بعد این میرفته پماد اکسید دوزنگ میزده،  فکر کن گچ میشده 🤣

۱۲ سالم بود تو کانالای روبیکا ب کانال همسرداری برخوردم راجب ر.ابطه و.. یچیزایی خونده بودم بعد نشستم برا مامانم گفتم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ این خوبش بود تازه.‌. یبار رفته بودیم خونه فامیل منم ب دختر ۴۰ ساله شون ک مجرد بود کانالارو معرفی میکردم میگفتم یاد بگیری بدردت میخوره

دلم میخواد برم تو زمین الان ک بهش فکر میکنم🫠😭😭

عکس چتامو میذاشتم پروفایل://

تو استوری ۳۰ ۴۰ تا جوک و موزیک ویدیو و.. میذاشتم البته خداروشکر فقط دوستام میدیدن بقیه رو هاید میکردم...

ولی بعدا ک بزرگتر شدم سر عقل اومدم بازم ویدیو طنز میذاشتم ولی ن بطور خز و ضایع

طوری بود همه خوششون میومد اولی استوری منو باز میکردن چون میدونستن روحیشون عوض میشه