2777
2789
عنوان

چرا همه دهه هشتادی ها ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 44 پست
من اول هشتادم و مجردم بیشتر همکلاسیای دوران مدرسه ام ازدواج کردن بچه دار شدن

اره همینو میگم منم 

از هر کی سراغ میگیری شوهر کرده 

بابا چقدر سرعتتون بالاس هیچی از زندگی نمیفهمن

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دیدمولی تو فامیل نداریم اصلاخانواده هایی که دختربچه شوهر میدن به سلامت عقلشون باید شک کرد

دختر زیر 23 ازدواج کردن اشتباهه  

دهه هشتادیا دختراشون همه‌رفتنما پسرای دهه هفتادی که موندیم فکر‌کنم باید بادهه شصتیا ازدواج‌کنیم😅

بلاخره ۸۰ ها با ۶۹ که ازدواج نکردن با ۷۰ کردن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
بلاخره ۸۰ ها با ۶۹ که ازدواج نکردن با ۷۰ کردن

منطورم شصت بود ۶۹ تایپ شد

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
نوه عموهای من متولد ۸۴ و یکیشونم ۸۶ اولی ازدواج کرده دومی در آستانه ی عقد کردن همسرانشونم متولد۷۰و ...

این کودک همسریه 

14 سال اختلاف

اره دیدمولی تو فامیل نداریم اصلاخانواده هایی که دختربچه شوهر میدن به سلامت عقلشون باید شک کرد

دقیقا همینه

اما خوشبختانه این دوتا دخترهای اقوام ما تا الان که شانس آوردن

اونی که عروسی کرده شوهرش و پدر شوهرش:طلافروشی دارند ‌

اونی که در آستانه ی عقد کردن هست نظامیه

اره همینو میگم منم از هر کی سراغ میگیری شوهر کرده بابا چقدر سرعتتون بالاس هیچی از زندگی نمیفهمن

دقیقا 

من همکلاسیمو تو پارک دیدم بچشو آورده بود   🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ شوهرش دهه شصتی می خورد باشه بنظرم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…