2777
2789

برای اولین بار میخام بهش هدیه بدم

اگر بخام به اندازه ای که خودش بهم هدیه میداده بدم میشه طلا ولی ندارم!

بنظرتون چی بدم که شیک و زیبا باشه و قیمت مناسب یکی دو ملیون

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به چیا علاقه داره؟

بسیار سخت پسنده و به لوازم آرایشی و بهداشتی و عطر و ادکلن و وسایل تزیینی اصلا علاقه نداره

شاید ست نقره بپسنده که گرونه💔😑

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

بسیار سخت پسنده و به لوازم آرایشی و بهداشتی و عطر و ادکلن و وسایل تزیینی اصلا علاقه ندارهشاید ست نقر ...

وای چه سلیقه خاصییی😭😂

میخواستم از همین دسته پیشنهاد بدم

آره به نظرم همین نقره خوبه

ست های سواروسکی هم قشنگن 

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

وای چه سلیقه خاصییی😭😂میخواستم از همین دسته پیشنهاد بدمآره به نظرم همین نقره خوبهست های سواروسکی هم ...

عزیزم نقره گرونه ستش زیر ده تومن نیست