2777
2789
عنوان

چرا همه دهه هشتادی ها ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 44 پست
دقیقا همینهاما خوشبختانه این دوتا دخترهای اقوام ما تا الان که شانس آوردناونی که عروسی کرده شوهرش و پ ...

هر چی هم باشه 

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

این کودک همسریه 14 سال اختلاف

دیگه شرایط پسره اوکی بوده

شغل خوب  خونه ی خوب ماشین خوب 

تازه یکیشونم ی خونه هم اضافه داره اجاره داده 

تحصیلات عالیه و دانشگاهی 

خانواده کم جمعیت کلا یکیشون دوتا پسرن

یکیشون ی دختر پسر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کودک همسریه 14 سال اختلاف

دیگه شرایط پسره اوکی بوده

شغل خوب  خونه ی خوب ماشین خوب 

تازه یکیشونم ی خونه هم اضافه داره اجاره داده 

تحصیلات عالیه و دانشگاهی 

خانواده کم جمعیت کلا یکیشون دوتا پسرن

یکیشون ی دختر پسر 

هر چی هم باشه

من که خوشحال شدم راسش.

چون دیدم اطرافم که کیس خوب رو رد کردن و دیگه یا اصلا خواستگار نداشتن یا اگر داشتن خیلی سطح پایین

به قول مادر یکی از دخترها حالا که همه چی اوکی هست اونم بهترین و دخترمونم راضیه کاملا چه کاری نگه داریم آخرش گیر ی پسر علاف و بی خانواده بیفته که یا معتاد از آب در میاد یا علاف و بدون شغل

من که خوشحال شدم راسش.چون دیدم اطرافم که کیس خوب رو رد کردن و دیگه یا اصلا خواستگار نداشتن یا اگر دا ...

چی بگم

من که خوشحال شدم راسش.چون دیدم اطرافم که کیس خوب رو رد کردن و دیگه یا اصلا خواستگار نداشتن یا اگر دا ...

بنده هم‌تحصیلاتم‌خوبه هم شغل وخونه دارم

واقعا پیدا کردن دختر خوبم سخت شده

کاربر آقا

چی بگم

من خودم مخالف صد در صد کودک همسری هستم 

اما واقعا به اطرافم نگاه میکنم کسانی که بتونن توی این دوره و با این همه مشکلات همه جوره خوب باشند واقعا کمه. دیگه مثلا طرف میخاد صبر کنه بگه کسب بیاد که شغل مناسب داشته باشه یا خونه ماشین داشتهذباشه یا پسر سالمی باشه و اهل دود و فلان نباشه که اینا همه ی این خصوصیات رو داشتن دیگه . به اینم اعتقاد دارم کلا شانس یبار در خونت رو میزنه. البته که از لحاظ ظاهری الحق هر دو دخار بسیار زیبا و نچرال هستن و اینم آپشن خوبیه به هرحال.

هر دوشونم خواستگارهاشون از دوستان خانوادگیشون بودن که سالهاست باهم در رفت و آمدن و کاملا شناخت دارند روی هم . 

من خودم مخالف صد در صد کودک همسری هستم اما واقعا به اطرافم نگاه میکنم کسانی که بتونن توی این دوره و ...

ادم بجای اینکه منتظر باشه یکی بیاد زندگیشو بسازه خودش بسازتش و مستقل شه 

همه چی که ازدواج نیست 

بنده هم‌تحصیلاتم‌خوبه هم شغل وخونه دارمواقعا پیدا کردن دختر خوبم سخت شده

بله حرف شما هم درسته.این اقوام ما هم از دوستان خانوادگی چندین سالشون بودن و کاملا دوطرف روی هم از هر لحاظ شناخت داشتن . در کل این سالها مسافرتهای زیادی باهم میرفتن و کلا شناخت در سفر یکی از مهمترین های انتخابه چون به هرحال شرایط سختیه و آدم توی خونه خودش نیست که همه جوره امکانات اوکی باشه‌  . وقتی از این آزمونها سربلند بیرون اومدن پس احتمالا و به امید خدا خوشبخت میشن. چشم بد دور باشه از هر دو زوج انشاالله🤲

بله حرف شما هم درسته.این اقوام ما هم از دوستان خانوادگی چندین سالشون بودن و کاملا دوطرف روی هم از هر ...

ایشالله

ادم بجای اینکه منتظر باشه یکی بیاد زندگیشو بسازه خودش بسازتش و مستقل شه همه چی که ازدواج نیست

دیگه عزیزم هرکسی یجوریه 

اعتقاد شما شاید این باشه خودت زندگیت رو بسازی و هرگز قصد ازدواج نداشته باشی نظر شمام محترمه. اما کسی که قصد داشته باشه برای زندگیش همدمی و همسری و زندگی مستقلی داشته باشه قطعا انتخابش هم باید بر اساس یسری معیارهاش باشه دیگه. 

دیگه عزیزم هرکسی یجوریه اعتقاد شما شاید این باشه خودت زندگیت رو بسازی و هرگز قصد ازدواج نداشته باشی ...

اره میدونم من نظر خودمو گفتم