2777
2789
عنوان

الان چند سالتونه چیکار میکنید راضی هستین من سی و دوسالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 143 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۱ سالمه و یک دختر ۱۳ ساله دارم و شاید بخوام یک بچه دیگه هم بیارم و راضیم خداروشکر🙂

چه عجب یدونه بچه داری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

۳۶ سالمه، شاغل، متاهلم و بچه ندارم

سر کارام هستم البته فشار کارمو کم کردم از اون ایده آلیستی خرکی که کل عمر پیروش بودم فاصله گرفتم (اینکه فک میکردم باید انقد کار بکنی تا جر بخوری، الان میبینم زندگی بی جر خوردن هم بد نیست😂)

ورزش میکنم، دوستامو میبینم، بیرون میرم، کتابای نخونده رو میخونم، فیلم و انیمه میبینم گاهی، از شوهرم مراقبت میکنم 

دیگه

همینا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

۲۶ سالمه 

متاهلم و یه دختر سه ساله دارم 😍

میخوام دومی اقدام کنم

بعد هم ۳۰ سالگی شروع به کار کنم…

خداروشکر زندگی بد نیس ولی بنظرم بشر هیچوقت راضی نمیشه مطلق…

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

۳۶ سالمه ۱۴ ساله ازدواج کردم یه دختر ۱۱ ساله و پسر ۷ ساله دارم قبلا شاغل بودم اما بخاطر بچه داری کارمو بوسیدم گذاشتم کنار خدارو شکر میگزرونیم خوشبختی یعنی شاکر بودن از داشته هات زندگی خیلی پستی بلندی داره مهم اینه بگی این نیز بگزرد 

عزیزم من خیلی حالم خوب بود تا اینکه نامزدیم بهم خورد الان بااینکه پول دارم چون واقعا خیلی کار میکنم ...

برو خدا تو شکر کن حتما خیری درش بوده..بخاطر ی نامزدی بهم خورده خودتو باختی؟؟خودتو عشق است

دست خودم نیست 😔 خیلی شیطونی میکنه بدغذاس الکی نق میزنهچیکار کنم خدایاااا امروز زدمش خیلی پشیمونم دل ...

همش ی سالشه ها..نگو دست خودم نیست..من بچه هام بزرگ ترن تو غذا خوردن انقد اذیت میکنن یا اصلا نمی خورن کاری شون ندارم..یعنی ۲ ساعت قشنگ پای سفره ن

۳۶ سالمه ۱۴ ساله ازدواج کردم یه دختر ۱۱ ساله و پسر ۷ ساله دارم قبلا شاغل بودم اما بخاطر بچه داری کار ...

عزیزم ببخشید فاصله بچه هاتون ۴ ساله

راضی هستین؟ دعوا میکردن تو بچگی همبازی بودن؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

عزیزم ببخشید فاصله بچه هاتون ۴ سالهراضی هستین؟ دعوا میکردن تو بچگی همبازی بودن؟

در اصل سه سال و نیمه بله راضیم خوب دعوا دارن اما با هم بازی میکنن و بیشتر همو درک میکنن مخصوصا الان که پسرم مدرسه هم میره

در اصل سه سال و نیمه بله راضیم خوب دعوا دارن اما با هم بازی میکنن و بیشتر همو درک میکنن مخصوصا الان ...

خداروشکر 😍خدا حفظشون کنه براتون 

منم میخوام برا دومی اقدام کنم میخوام ببینم از این به بعد که دومی بیاد باهم صمیمی میشن یا دیر کردم ؟