2777
2789
عنوان

الان چند سالتونه چیکار میکنید راضی هستین من سی و دوسالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2941 بازدید | 143 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در انتهای دهه چهارم زندگی ، ۱۹ ساله که همسرم وارد زندگیم شده و به لطف حق، یک انسان واقعی هستن ، یه پسر ۸/۵ ساله دارم ، شغلم رو که مرتبط یا تحصیلاتم بود بخاطر پسرم کنار گذاشتم و از مادری کردن لذت میبرم ، خدا رو شاکرم بابت تک تک داشته ها و راضیم به اراده اش برای نداشته هام 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خدای نکرده چیزی شده؟اتفاقی افتاده

نه فقط دیدم بار مسئولیت شغلم به درآمدش نمی ارزه 

و نمیتونم لایف استایلم رو اونجوری که میخوام بچینم

استعفا دادم با بیشتر روی زندگی شخصی و مشترکم تمرکز کنم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

۲۲سالهمجرد اززندگی جامونده و داغونلطفا برام دعا کنید دیگه خستم

تو دیگه جا نموندی تازه ۲۲ سالته الان در نقطه شروعی خودت خبر نداری

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
عزیزم کار میکنی برا خودت پس انداز کن ، خرید کن لذت ببر ،متاسفانه وضعیت مالی ما اصلا خوب نیست شاید ب ...

عزیزم من خیلی حالم خوب بود تا اینکه نامزدیم بهم خورد الان بااینکه پول دارم چون واقعا خیلی کار میکنم اما باورت میشه هیچ انگیزه ای ندارم یادم نمیاد کی برا خودم ی لباس خریدم ی خوراکی هیچی هیچی اصلا زندگی نمیکنم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

سلام اوپرا جون آرزوی سلامتی میکنم براتون میتونم در ی موردی باهاتون مشورت کنم؟

سلام

ممنونم

حتما عزیزم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلام ممنونمدو ماهه استعفا کردم

ای بابا انشالا هر چی خیره پیش بیاد براتون ♥️

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
ای بابا انشالا هر چی خیره پیش بیاد براتون ♥️

ممنونم

نه فقط دیدم بار مسئولیت شغلم به درآمدش نمی ارزه و نمیتونم لایف استایلم رو اونجوری که میخوام بچینماست ...

آهااا خداروشکر موفق باشید ولی فک نکنم دووم بیارید خانه داری برای شما که اکتیو بودید یکم کسالت باره البته شما همیشه یه فعالیتی یا پلنی دارید برای اجرا

در انتهای دهه چهارم زندگی ، ۱۹ ساله که همسرم وارد زندگیم شده و به لطف حق، یک انسان واقعی هستن ، یه پ ...

خدارو شکر ...❤

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
قبولی دکتری خیلی سخته؟

بسنگی به رشته داره و دانشگاهی که میخواید

حقیقتا قبولی کنکور راحتتر از مصاحبه است

دانشگاه های خوب توی مصاحبه سختگیری دارن

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
نزنش بزرگ که شد اینققدر پشیمون میشی

دست خودم نیست 😔 خیلی شیطونی میکنه بدغذاس 

الکی نق میزنه

چیکار کنم خدایاااا امروز زدمش خیلی پشیمونم دلم براش میسوزه بمیرم الهی نمیدونم چ مرگمه یه لحظه انگار دیوونه میشم