میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
فقط سونوگرافی جایی که خودش بگه رو قبول داره من اصلا از این مدل پزشکا که قرارداد دارن و به زور میخوان بفرستنت و بعد اگه جای دیگه بگیری نگاه نمیکنه دوست ندارممممم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چندتا سوال دارم جانمبرای باردار شدن میخام برم پیششرفتین پیشش تا حالا؟راضی بودین،کارش چطوره؟برخوردش چ ...
رییس بیمارستانمون بود. کارش خوبه بیشتر امینوانجام میداد اونجا. خودم برا زایمان نرفتم پیشش من پیش عادلخواه رفتم
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
برای مراقبت بارداری پر خطر خوبه؟من هنوز باردار نشدمبنظرت برای باردار شدن،دکتر خوبیه؟
گفتم که من پیشش نرفتم