2777
2789
عنوان

الان چند سالتونه چیکار میکنید راضی هستین من سی و دوسالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2941 بازدید | 143 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

29 سالمه

متاهلم

بچه ندارم(البته یه گربه دارم که به اندازه بچم دوسش دارم)

مهاجرت کردیم

دانشجوی لیسانس دومم

شاغلم هستم 

بسیار از زندگیم راضیم با اینکه به نظر خودم کاملا معمولیه،احساس خوشبختی میکنم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

پشیمون نیستین بابت اینکه شغلتون رو کنار گذاشتید خواهش میکنم صادقانه بگید از نظر مالی به کارتون نیاز ...

اوایل واقعا برام سخت بود من آدم تو خونه نشستن نبودم از دوران دانشجویی کار کرده بودم  

از نظر مالی یکم طول کشید تا به نبود درآمد من عادت کنیم و برنامه هامون رو تنظیم کنیم و این باعث شد همسرم خیلی بیشتر کار کنن و کمتر کنارم باشن ولی به همه خانواده و دوستان توصیه کرده بودن دور من خلوت نمونه  

من بیشتر جنبه ی استقلال مالی ام برام مطرح بود، سختم بود از همسرم پول بگیرم ، همین الانم یادم نمی یاد بهش کفته باشم من پول میخوام خودش هر چند روز یکبار واریز میکنه و چون میدونه غرور دارم حتی یکبار نمیپرسه چیکارش کردی و…. 

در کل من اگه تنها میشدم و از اجتماع دور میشدم حتما افسرده میشدم و پشیمونی نمیذاشت از مادری لذت ببرم 

ولی الان به لطف درک همسر و همراهی خانواده ام راضیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خدا نکنه عزیزم

🥲🥲🥲🥲

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

مثلا من دوست داشتم یه ماشین داشته باشم ولی ندارم دوست داشتم یه سفر اروپا برم ولی نرفتم پدرم یه ۲۰۶مد ...

تامین اینا واقعا سخته خدا به همه ی پدر و مادرها کمک کنه تا بتونن بهترین هارو فراهم کنند ولی شما برای خواسته های خودت تلاش کن.

تامین اینا واقعا سخته خدا به همه ی پدر و مادرها کمک کنه تا بتونن بهترین هارو فراهم کنند ولی شما برای ...

تلاش میکنم ، فعلا ترم منجم دانشجوام 

ولی اون کجا تو اوج جوونی به خواسته هات برسی 

اون کجا تو جوونی حسرت بکشی 

۱۸ سالمه

مجرد.ولی تو یه رابطه جدی ام

دانشجو دندون ام

فعلا از مشاوره اینا درآمد ناچیزی (حدود۶۰۰. ۷۰۰ تومن )دارم

احساس خوشبختی میکنم.درسته زندگی آسونی ندارم و اصلا پولدار نیستیم ولی راضیم از چیزی که هستم