2777
2789
عنوان

الان چند سالتونه چیکار میکنید راضی هستین من سی و دوسالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 143 پست

29 سالمه

باردارم

شاغلم 

دانشجو دکتری 

دو سالی هست احساس خوشبختی دارم

ولی الان حالم خوب نیست خیلی

فشار زندگی زیاده

هورمون ها هم بهم ریخته 

استرس زایمان هم دارم

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان نه اما مجبور به تحملم

عزیزم امیدوارم حال دلت همیشه خوش باشه

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

من ۴۰ ساله ام.دوتا بچه دارم پسرم سال دیگه کنکوری.دخترم پنجم..لیسانس ادبیاتم وهمسرم مدیریت خونده.مدیر عامل یه شرکته..خونه داریم از خودمون....زندگی مون خیلی بالا پایین داشته خییلی زیاد

الان کمی به آرامش رسیدیم همسرم مرد خوبیه بدک نیست

21 سالمه متاهل بچه ندارم 

حس خوبی ندارم همش حس میکنم از زندگی عقبم هی دلم میخواد اطلاعاتم زیاد بشه درسمو ادامه بدم یا برم کلاس زبانی چیزی

کلاس خیاطی رفتم

این روزا هم درگیر دکتر و سریال دیدنم 

سریال گیم آف ترونز و اسکویید گیم و لوسیفرو دیدم اگه سریال خوبی میدونین اسمشو بگید 

زخم کاری هم دارم میبینم

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

۲۱سالمه محردم دانشجوام اصلا از زندگیم راصی نیستم اگه یکم پولدار بودیم حالم بهتر بود

یه کم پولدار یعنی چی داشته باشید مثلا؟

دوست دارم بچم وقتی بزرگ شد احساس خوشبختی کنه اگر نگم فقط ولی یکی از بزرگترین دلایل شاغل بودنم همینه که بچم که نوجوون شد راضی باشه از وضعیت مالی خانواده

۸۷ ساله مجرد

قد۲.۵۶

وزن۱۸۰

راضی ام فقط وقتی میخوام از در رد بشم سرم و پهلو هام یکم درد میاد😂 و دنبال یه کیس۹۰ساله خوشتیپم سراغ داشتین دریغ نکنید لطفا مجرد باشه خیلی واسم مهمه😂با تچکر فراوان

۴۳ ساله خانه دار بی بچه متاهلخوشبخت و آروم فعلا استراحت و مطالعه و بیرون رفتن با دوستا و دکتر و دیدن ...

سلام خوبین؟ بهترین خداروشکر ؟ 

شما مگه شاغل نبودین ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
سلام خوبین؟ بهترین خداروشکر ؟ شما مگه شاغل نبودین ؟

سلام ممنونم

دو ماهه استعفا کردم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه