2777
2789
عنوان

الان چند سالتونه چیکار میکنید راضی هستین من سی و دوسالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 143 پست
۲۵ سالمه. یه پسر ۶ ماهه دارمارشد رشته ی مورد علاقه ام قبول شدم دانشگاه مورد علاقم اما همسرم اجازه ند ...

خوشبختی ؟

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
۳۱ سالمه و یک دختر ۱۳ ساله دارم و شاید بخوام یک بچه دیگه هم بیارم و راضیم خداروشکر🙂

خدا روشکر خوشبخت باشید

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴۳ ساله خانه دار بی بچه متاهلخوشبخت و آروم فعلا استراحت و مطالعه و بیرون رفتن با دوستا و دکتر و دیدن ...

عزیزم‌میشه بپرسم چرا بچه ندارین ؟ من شخصیت شما رو خیلی دوس دارم همیشه داخل تاپیکا میبینمتون

۲۱سالمه تقریبا سه ساله عقد کردم یه ساله عروسی و بچه ندارم و دنبال دکمه غلط کردم میگردم🤣

خوشبخت باشی عزیزم

ینی چی دکتر دیدن؟

یعنی غالبا توی هفته دو سه تا ویزیت دکتر دارم چون پیگیر درمان یه بیماری ام

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

۲۳ سالمه دوتا پسر دارماز زندگیم راضی نیستم و حس خوشبختی ندارم اصلا

منم