2777
2789
عنوان

میخوام همه چیمو عوض کنم

130 بازدید | 10 پست

سلام خوبین

ببخشید من میخوام رفتار و اخلاقم رو کاملا عوض کنم

من همیشه بین دوستا دلقک بودم و همه رو میخندونم و واقعا خسته شدم چون تو ی بحث جدی هیچ وقت جدی نمیگیرن و مسخره میکنن

میخوام تبدیل به ی فرد آروم و مهربون شم

اخلاق مهربونی رو دارم چون توی همه جا اینجوریم ولی این اخلاق که چیزای مسخره میگم تا بقیه بخندن خیلی بده و خیلی جاها مسخره میشم چجوری میتونم اینو حذف کنم و آروم تر باشم؟ ممنون میشم بگید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا

چون منم مث توعم

مشکلی ک دارم کمبود اعتمادبنفسه ک باعث میشه ب توجه بقیه نیاز داشته باشم هرچقدم بخوام خودمو کول نشون بدم همون دلقکیم ک هستم

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

زمان زیادی میخواهی تا کم کم یه رفتار رو حذف و بعد جایگزین کنی مثلا اول تو جمع جک نمیگی میخندی ولی دلقک بازی در نمیاری دوم بعد از حذف کامل این رفتار میری مرحله دوم کم کردن حرف زدنت و بعد از کامل شدن این مرحله بعدش کمتر میخندی و بیشتر لبخند تعجب بار میزنی یا لبخند با چشمان مغرور که این مرحله سخته 

البته اینم بگم همه این مراحل رو یه دفعه نمیتونی بری چون یه باره تغییر رفتار شدید ممکنه هم خودت اذیت بشی هم دوستات رو از دست بدی و وو