2777
2789
عنوان

ازدواج با پسرعمو

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم راضی نیستم به ازدواح با پسر عمو ولی بابام میگه کلا ازدواج نکن

الان اینو میگه اگه ببینه چند سال دیگه داره سنت میره بالا و سر حرفتی تسلیم میشه 

بابای منم همینطور متعصب یر ازدواج فامیلی بود می‌گفت فقط فامیل غریبا رو راه نمیداد منم فامیلو راه نمیدادم اینقدر طولش دادم تا تسلیم شد ۲۹ سالگی ازدواج کردم الانم شوهرمو بیشتر از اون داماد مون که فامیله دوست داره. 

مینیمال 
پس الان مشکلت چیه دقیقا😂😐دوسش نداری تموم! چرا باید ذهنتو درگیر کنه که حالا قبول کنی یا نه

چون بابام اجازه نمیده با هیچکس ازدواج کنم تنها کسی که مینونه راضیش کنه پسرعمومه والا از ازدواج خبری نیس  

الان اینو میگه اگه ببینه چند سال دیگه داره سنت میره بالا و سر حرفتی تسلیم میشه بابای منم همینطور متع ...

میترسم کلا تسلیم نشه نزاره ازدواج کنم پیر شم ولی پسرعموم رو دوست ندارم  

شما از قبل شوهرتو میخواستی؟ 

مجبور نمیکنه به ازدواج ولی مخالفه ما شوهر کنیم منم نمیتونم رو حرفش چیزی بگم تنها کسی که میتونه راضیش ...

خب این نوعی مجبور کردنه که خواهرم😂😂

ببین هر کاری که میکنی بکن 

ولی برای ظلم و زور کوتاه نیا 

موفق باشی

میترسم کلا تسلیم نشه نزاره ازدواج کنم پیر شم ولی پسرعموم رو دوست ندارم شما از قبل شوهرتو میخواستی؟

نترس تیپیکال پدر مادرای ایرانی اینه که دوس دارن بچه شون ازدواج کنه . ن همسرم یکی از خواستگارام بود علاقه قبلی نبود . پسرعموت ازدواج کنه اونم بی خیال میشه

مینیمال