2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8589 بازدید | 402 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂ببین عزیز جانچه مرد چه زن ،در هر جای دنیا ،باید به خودش احترام قائل باشه.به جسمش به پاکیش به ب ...

اینکه من چی دوست دارم با اینکه اون چی دوست داره فرق داره ،خیر من چنین چیزی دوست ندارم ،ولی سبک زندگی همه ما قرار نیست مثل هم باشه 

یعنی همسر رونالدو و امثالهم هم به همسرشون خیانت میکنن یا چون متفاوت از ما هستن و درک تفاوتشوت براموون سخته به خودمون اجازه میدیم این برداشت های عجیبا کنیم ؟؟؟ 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

😐😐😐خداییش چیزی میزنید میایید این سایت ؟؟؟؟

خودت چیزی زدی لابد، وکیل وصی بقیه نباش

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
دم از اسلام میزنید و به بقیه تهمت میزنید ؟؟؟؟

تو رو سننه؟ انگار من علامه ای چیزی هستم، در ضمن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ رفتم تو خونش؟ یا از روی حدس و گمان حرف زدم؟ جمع کنید کاسه کوزتونو دیگه این حرفا خریدار نداره، بای

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
شما همیشه اینقدر راحت قضاوت میکنید و نمیترسید ، من اسم این خانم را الان که گفتید فهمیدم ، اینکه آزاد ...

دقیقا اتفاقا منم قبل ریپلای زدن کامنت شما به این فکر میکردم بحث با امثال شما فایده نداره اما از طرف دیگه ای هم زورم میومد اومدی وسط این همه خانم فساد و زر و ورق پیچ با نام آزادی کادو میدی امان از نادان های عاقل نما!!!

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

اینکه افعال زنانه به من نسبت بدید مثلا تحقیرم کردید ؟؟؟؟ خودزنی نیست ؟؟؟ جنسیتتون را اینقدر حقیر می ...

جنسیتم حقیر نیست هیچ زن و مردی حقیر نیست مگر اینکه خودشون با رفتا و طرز فکرشون خودشون و حقیر کنن یعنی شما

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺