شیرکاکائووو مدیر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 818 عنوان نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 8595 بازدید | 402 پست خیلیا بهش میگن بی غیرتتطلاق گرفتع نگرفتع؟شما نظرتون راجبش چیه و کلا همچین شوهری رو میپسنذید؟ دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷 1403/10/12 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرکاکائووو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 818 یادمه قدیما میگفتن تا با چشم خودتون ندیدین قضاوت نکنید،،،، الان طرف کلیپ س کسی با مردها درست میکنعکس ... اینا فکر میکنن روشنفکرن دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷
شیرکاکائووو مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 818 حس میکنم شوهراشون مریض جنسین هیپچ جوره نمتونم درک کنم وقتی دوطرف خیانت کنن عم همین میشه دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷
یه_آدم_مهربون عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 7402 اینا فکر میکنن روشنفکرن فاتحه ایران رو بخونیم اگه روشنفکرامون اینان😕 🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌
آیسااان73 عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 102 اینا فکر میکنن روشنفکرن تا حالا فکر میکردم روشنفکری یه چیز دیگه اسیه تعریف دیگه ای داره اگه روشنفکری اینه،،خدایا تا ابد منو عقب مونده کن!!!
ii_yasii عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 802 کلا مردای خیلی سختگیر و خیلی راحت چندشنسپهر جون دیگه زیادی راحت گرفتهتا یه جایی زندگیشون قابل توجیهه ولی وقتی آرام جون به بهانه اهنگ خودشو به یه مرد میمالونه دیگه واقعا جالب نیست
moukii عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 3858 دید همه برعلیهشن رفت وگرنه پرروتر از این حرفا هستن اینجور مردا مهم نیساینجا مجازیه هر قلطی میکنن😂😂شباعم ظرفارو میشورن از ترس زنشون
اردیبههشت عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 5427 بازم ربطی به شوهرش نداره .یه خانم تصمیم گرفته اون سبک زندگی رو انتخاب کنه و شوهرش هم پذیرفته ، حرفت آروغ ناشتاست 😒 متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 6740 از نظر شما ازادی یعنی با بدترین مدل لباس ویدیوهای شهوت انگیز بسازی؟ ببین برادر اینجا با این حرفا کسی ... حرف من این بود به واسطه این پوشش نمیشه تهمت هرزگی زد به کسی .حرف هاو قضاوتهاتون درباره خودم را هم ترجیح میدم بی جواب بذارم .قبلا لیست درخواستام تو همین سایتم گذاشتم .پس منتظر پا دادن کسی نیستم کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 6740 اون دیگه از قضاوت گذشته امثال اونو قاطی بقیه زنا نکنید لطفاً ...هرزگی مرد و زن نداره..صرف اینکه هم ج ... نه اصلا ولی ما در جایگاهی نیستیم که به راحتی کسیو قضاوت کنیم کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 6740 واقعا جوابش رو نمیدوتید؟؟؟؟یک تست هورمونی کامل بد ید بد نیست لازم باشه حتما اینکار را خواهم کرد کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 6740 یه چیزی شنیدی میگی فقطما میگیم دوست نداریم این سبکو مشکلش چیه؟هیتلر و بن لادن و اینا رو هم بیا قضاوت ... من گفتم چون سبک زندگی و پوشش کسیو دوست نداریم نباید انگ هرزگی و فاحشه بودن بهش بزنیم کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
mohammad1998 عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 128 اظهار نظر راجع به دیگران تا کاری به کارمون نداشته باشم ممنوعه برام از کسی خوشتون نمیاد ؟پیگیرش نباشید روانتون آرومه کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 6740 شما که به نفعته کلا از آزادی و فساد دفاع کنی چون در هر صورت افرادی مانند آرام جوینده برای امثال تو ا ... شما همیشه اینقدر راحت قضاوت میکنید و نمیترسید ، من اسم این خانم را الان که گفتید فهمیدم ، اینکه آزادی و فساد را هم تراز میدونید یعنی بحث با شما بی فایده ست کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
سرسخترین عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 6740 شما هم زنی که نگرانی بر علیه ت قیام کنن بنظرم اگر ریش و سبیل داری بزن یه سرمه بکش تو چشمات یه رژ لبم ... اینکه افعال زنانه به من نسبت بدید مثلا تحقیرم کردید ؟؟؟؟ خودزنی نیست ؟؟؟ جنسیتتون را اینقدر حقیر میدونید کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
چهچهچه عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1104 اینکه افعال زنانه به من نسبت بدید مثلا تحقیرم کردید ؟؟؟؟ خودزنی نیست ؟؟؟ جنسیتتون را اینقدر حقیر می ... بیکاری جوابشو میدی