2777
2789
عنوان

اگر پایتخت عوض بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 79 پست

هرکسی میخواد بگه طرح دارم

یدونه شیرین کردن آب دریا

یدونه اتصال خزر به خلیج فارس

یدونه انتقال پایتخت رو میگه و میره پی کارش

شما تگران نباش

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از وقتی یادمه حداقل سه تا رئیس جمهور میگفتن باید بشه. ولی الکی نیس که خیلی تدبیر لازم داره و هزینه و برنامه و.. البته من موافقم باهاش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اگه عوض کنن آلودگی کم میشه ؟؟؟

جمعیت کمتر میشه مشکلات محیط زیستی کمتر

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
نمی‌دونم میشه یا نه اما کاش اگر شد شیراز باشه😍

نه نمیشه ی شهر پرجمعیت رو نمیذارن ی ندت می گفتن سمنان خوبه 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

میخواد عوض شه دیگه داره میشه خوزستان شهر ما عربا و بختیاری ها نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
والا پایتخت ۶ ک مسخره بوددمن ک امیدی ندارم

عالی بود  

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است