2777
2789
عنوان

تا حالا عاشق جنس خودتون شدید(خانم)

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم چرا تا یه همچین حرفی میزنند ؛ متاسفانه میخوان ربطش بدن به همجنس گرایی و گی این حرفا...آدم ممکنه از یه همجنسش خیلی خوشش بیاد و تحسینش کنه و فلان . ربطی نداره...هر خوش اومدنی هم به معنی این نیست که دلت میخواد باهاش بری بخوابی....درگیر بازی های رسانه ای نشید...

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

من نمیدونم چرا تا یه همچین حرفی میزنند ؛ متاسفانه میخوان ربطش بدن به همجنس گرایی و گی این حرفا...آدم ...

درسته.. یا از رفتارای طرف خوشش بیاد و طرز بیان یا حتی قیافه اش

این اسمش همجنس‌گرایی نیست

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

دیگه من در این حد نبودم😂🥲

ببین من خیلی دوسش داشتم واقعا میگم اینو 😂🤦🏼‍♀️

یه حس خاصی داشتم بهش نه اون حس بدی که فکر کنید هااا کلا دلم نمیخواست هیچکی حرف بزنه باهاش جز من الان که بهش فکر میکنم خندم میگیره😂🤣🤣

دوا ملکه است

خیلی جذابه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶