2777
2789
عنوان

تا حالا عاشق جنس خودتون شدید(خانم)

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته بعضیا شخصیت شون جذب کننده ست

دقیقا دوست داری ساعت ها بشینی پای حرفاشون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بزرگ میشی از سرت میپرهجدی میگم۱۹ رو رد کنی قشنگ احساسات و هورمونات تعدیل میشه

واقعا؟؟؟

حالا یه چیزی بگم ؟

من حتی رو شما و یه خانم که معروفه هم کراش بودم و تو تخیلاتم باهاتون حرف میزدم 

😐🥲

رسما دیوونه شدم🥲

خیرشده از قیافه یا طرز بیان خانمی خوشم بیاد متین و مودب بوده مثلا یا زیبا بودهولی عاشق شدن هرگز

همون دیگه آفرین 

چون قیافشون خوب بوده دوسشون داشتم 

وگرنه خیلی دکترا بودن یکمی چهرشون معمولی بود ولی دوسشون نداشتم

🥲

واقعا؟؟؟حالا یه چیزی بگم ؟من حتی رو شما و یه خانم که معروفه هم کراش بودم و تو تخیلاتم باهاتون حرف می ...

بخاطر سنه

چون داری الگو برداری میکنی همچنان از آدمای اطرافت، شاید فک کنی به بعضیا حس شدید قلبی داری

مثلا معلمت یا دوستت یا کسی که برات عزیزه

بعدا به مرور اوکی میشه. نگرانش نباش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همون دیگه آفرین چون قیافشون خوب بوده دوسشون داشتم وگرنه خیلی دکترا بودن یکمی چهرشون معمولی بود ولی د ...

خب پس این عاشق شدن و کراش زدن نمیشه که بنظرم

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

بله 

مثلاً استاد ورزشم، یبارم مدیر، معاون، معلم 

البته جذب قیافه نشدم، بلکه اخلاق 

ایشالا ک هرجا هستن موفق باشن همیشه

مسی‌من‌غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک    کنریپ  بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود