2777
2789
عنوان

دوس پسری ک ازت کوچیک تره😔🤣

186 بازدید | 27 پست

من خودم ۱۹ سالمه و پسره ک بم پیشنهاد داده ۱۷ و خورده ای🤣🗿(همسایه و فامیل دور هس) واقن نمیدونم چیکار کنم😂😂قدشم ۲ سانت ازم کوچیکه من ۱۷۰ هسم😔🤣 . آخرین بار ک رل زدم ۳ سال پیش بود ک بعد ی خیانت گذاشتمش کنار. من ۶ ماه پیش ردش کرده بودم حالا ی مدته پیجمو پیدا کرده. بازم ردش کردم ولی بیخیال نمیشه بش گفتم ک میدونی ازم کوچیکی و فلان بیخیال شو ولی میدونم ک بازم نمیشه😔😂چن روز پیشم یکم با هم چت کردیم ی ذره🤏🏻 ازش خوشم اومده🤣خودمم تو تعجم با اینکه سنش پایینه ولی از مرد مرد تره😂 شماااا جای من بودین چیکااار میکردین واقن!؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احساس میکنم چون برات فان بوده فکرکردی خوشت اومد ولی درکل ولش کن آخر و عاقبتش خوش نیست

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

عزیزم پسرا توی سن زیر ۲۰ سال بسیار خام و ناپخته ان 

اصول رابطه رو بلد نیستن 

بلوغ رابطه رو ندارن

عقل و شعور رابطه رو ندارن

هورموناشون بهم ریخته است 

برای احترام به شخصیت و ارامش خودت  با پسر کم سن در ارتباط نباش 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

۱۷ ساله هنو پشت سیبیلاش سبز نشده😭😂 نکن اینکارو

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

گول حرفا پسرارو نخور

تو چت همه ادعای عاشقی دارن

پاش بیوفته ریدن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○