2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه مسلمون واقعی کم شده

212 بازدید | 22 پست

حتی اکثر مردای تعصبی مذهبی رفتار خوبی با خانم ها ندارن و اون ها رو کم تر از خودشون میبینن ولی 

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ :  " أَكْمَلُ الْمُؤْمِنِينَ إِيمَانًا أَحْسَنُهُمْ خُلُقًا، وَخَيْرُكُمْ خَيْرُكُمْ لِنِسَائِهِمْ ".

رسول اللّٰه صلی الله علیه وسلم مي فرمايد: کاملترین مؤمنان از جهت ایمان، خوش اخلاقترین آنان هستند ، و بهترین شما کسی است که بهترین رفتار و برخورد را با زنان داشته باشد.

@ahadis_bokari_moslem

چرا این جور افراد اینقدر کم شدن اصلا معنی مومن و مسلمانان عوض شده و حتی دید افراد نسبت به این جور کلمه ها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخر الزمان شده

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

مذهبی نما با مومن فرق داره مذهبی نما سعی داره ظاهرش مومن باشه اما باطنش اینجور نیست

اما مومنای واقعی هیچوقت به زنشون توهین نمیکنن اذیت نمیکنن و میدونن آزار زن چه کلامی چه جسمی گناه بزرگیه

مومنای واقعی اینجوری نیستن به همه بفهمونن ببین من چون مومنم بهترینم ولی مذهبی نما ها چون میخوان نشون بدن همه ببیننشون بیشتر میبینیشون و خب عیب هاشون خیلی زود مشخصم میشه

وگرنه مومن واقعی هنوزم در این زمان زیادن

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

انسانیت رو شما چی معنی میکنی

انسانیت یعنی اینکه مهم نیست چه دینی داری و به چه چیزایی اعتقاد داری. همین که باعث آزار کسی نشی و ضربه به هیچ موجود زنده ای نزنی انسانی.

حالا کار خیر کردن جای خود داره

یکی سر پا موند و رسید:)