2777
2789
عنوان

نرسیدن ب عشقتون

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 87 پست
منم همینجوریم دلم میخاد بهش پیام بدم ولی میدونم جوابمو نمی‌ده 😔

دوس ندارم پیام بدم اگه اون جواب نداد 

چون اخرش باید بپذیری

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اینکه ازدواج کردم و بچه دارم

شوهرتم دوس داری.؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

دوس ندارم پیام بدم اگه اون جواب نداد چون اخرش باید بپذیری

خیلی پذیرش سختیه 😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

همیشه دوست داشتم بدونم آدما چجوری عاشق میشن

کاش هیچوقت درکش نکنی هیچوقت 😭

خیلی پذیرش سختیه 😔

البته من خودم جدا شدم 

ولی سخته خب

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

تونستم‌چون‌لیاقت‌و‌ارزششو‌نداشت‌

ندارن

هیچکی‌ندارع

تمام

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خداروشکر نشد اشغالی بود الان بدبخت می شدمالبته دوسال افسرده شده بودم

منم هیچ احساس دلخوشی تو زندگیم نمیکنم فقط ب زور دارم ادامه میدم 

البته من خودم جدا شدم ولی سخته خب

من اون رفت 

تونستم‌چون‌لیاقت‌و‌ارزششو‌نداشت‌ندارنهیچکی‌ندارعتمام

خوشبحالت کاش منم بتونم دارم میمیرم از غصه 

کاش هیچوقت درکش نکنی هیچوقت 😭

نه 

درسته تو الان دردو رنج داری

اما فکرشو بکن یه زمانی اون حس عشق رو چشیدی

به نظرم این دردو رنجش به تجربه کردن اون روزا میصرفه

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.