2777
2789
رابطه ندارم

ینی مجردی 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عفونت قارچی دارم یه وقتااز خواب بیدار شدم انگار خدمو خیس کردم آبکی هست ترشحات یه وقتاهم نه انگار ...

مجردی

منم دارم خوب نمیشه لعنتی فقط با قرص بیوفم لاکتواژ کمترش کردم ولی هست

پنیرک بگیر روزی دوتا استکان تا یک هفته بخور همع عفونتا نابود میشه منم تازه میخوام شروع کنم بخورم

من تو تشتی که از آب جوشیده پوست انار بود نشستم حس میکنم بدتر شدم به نظرم ماهایی که مشکوک به زخم دهانه رحم هستیم بهتره سرکه سیب و جوش شیرین و پوست انار و کلا چیزا اسیدی رو بزاریم کنار خطرناکه 

من مرتب عفونت میگرفتم با اینکه بهداشت رو خیلی رعایت میکردم 

تا اینکه فهمیدم بدنم ضعیفه

قرص ب۶ روزی دو تا البته با فاصله 

آهن هر روز مشکل دارم باید بخورم البته 

لیموشیرین روزی دو تا سه تا آب میگیرم میخورم فصلش باشه 

تخم مرمرشک بو بدید و آسیاب کنید با شیر دم کنید بخورید عفونت ازتون خارج میشه خیلی خوبه 

من ویتانین بیر هف پلاس هم میخورم 

اینجوری راحت شدم