2777
2789
عنوان

کی ساعت هوشمند داره

58 بازدید | 10 پست

بچه ها میخوام برای روز مرد ساعت هوشمند بخرم کادو

حدود هشت الی نه میلیون دارم

اپل واچ بخرم

یا ساعت هوشمند سامسونگ؟

تفاوت اینا چیه؟

شنیدم میشه با اپل واچ هر کاری کرد مثلا حرف زد یا پیام داد حتی میشه اسنپ گرفت کلا برا خودش یه گوشیه

ولی اون یکی رو نمیدونم

میشه راهنماییم کنید من تا حالا ندیدم بلد نیستم🤣

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساعت های هوشمند عادی هم میشه این کارا کرد

گلی متوجه نشدم

یعنی اسمارت واچ سیم کارت میخوره؟

میشه باهاش حرف زد یا پیام داد؟

میشه رو برنامه نصب کرد؟

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
گلی متوجه نشدمیعنی اسمارت واچ سیم کارت میخوره؟میشه باهاش حرف زد یا پیام داد؟میشه رو برنامه نصب کرد؟

میشه زنک زد پیام داد سیم کارت و نمیدونم 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

اپل واچ اورجینال رو فکر نمی‌کنم با این مبلغ بتونید تهیه کنید. 

مگر دست دوم سری se یا سری های قدیمی تر مثل ۷ 

من آذر ماه برای هدیه سالگرد ازدواجمون برای همسرم خریدم شد ۵۶ میلیون. البته مدل اولتراش. 

سری ۱۰ الان باید حدود سی باشه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
از چت جی پی نی پرسیدم اپل واچ بهتره اما نمیشه ب گوشی سامسونگ وصلش کرد

هم ایفون داره هم سامسونگ

میخوام ساعت هم سامسونگ بخرم اما نمیدونم چه قابلیت هایی داره