2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر باید در سن 17.18 ازدواج کنه و خودشو گول نزنه که حالا وقت زیاده چون با نزدیک شدن به 30 بچه دار ش ...

🤣🤣🤣کاربر مرد انتظار دیگه ای نمی ره

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

دقیقا دقیقاااااخیلی معدودن و فقط تو سوشال مدیا زیادنولی اگ واقعی نکاه کنی پسزا هنوز همونیو میگیرن ک ...

دقیقا همینطوره

دوستیای طولانی که من دیدم هیچکدوم به ازدواج ختم نشده هیچ دو هفته بعد کات خبر ازدواج پسره با دختری که مامانش معرفی کرده اومده

دوستیایی که دیدم و به ازدواج ختم شده دوستیای زیر سه ماه بوده که پسره تو همون یکی دوماه اول اقدام کرده به خواستگاری

دقیقا همینطورهدوستیای طولانی که من دیدم هیچکدوم به ازدواج ختم نشده هیچ دو هفته بعد کات خبر ازدواج پس ...

و خانواده هاشون از همون اول درجریان بودن

پسزا کیس جدیو معرفی میکنن ن قایم

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

دختر باید در سن 17.18 ازدواج کنه و خودشو گول نزنه که حالا وقت زیاده چون با نزدیک شدن به 30 بچه دار ش ...

عجب 

پسر هم حتما بالا ۳۰ سال ازدواج کنه

مگه زن ماشین جوجه کشی که فقط زالد و ولدش مهم باشه

استارتر ازدواج اصلا مهم نیست اینکه با آدم خوب هم مسیر بشی مهمه وگرنه چیزی که زیاده شوهر نگران نباش این پسرا تمومی ندارند اما این مورد به دلت نیست قبول نکن همچنین پسرایی فقط دخترایی مثل خودشون باهاشون کنار میان نه تو ک روحیه حساس داری

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ولی من کاملا برعکس دیدم حتی تو همین نی نی سایت هم تاپیک هارو دنبال کرده باشی اکثرشون با همسرشون دوست ...

دیگه همه جور ادمی هست دیگه ادم باید بختش سفید باشه طرفش چه دوستی چه سنتی ادم درستی باشه

دقیقا همینطورهدوستیای طولانی که من دیدم هیچکدوم به ازدواج ختم نشده هیچ دو هفته بعد کات خبر ازدواج پس ...

اره منم همین دیدم پسره راحت عین خیالش نبود دختره بدبخت بود که هم ابروش رفت هم احساسش هنوز که هنوز هیچ خواستگاری  ندارع دختره البته اینو دیگ کل شهر شناختند چون رابطه داشت با پسره پسرع هم بعد یه مدت رفت با دختر خالش ازدواج کرد دختر الان ۴۰ و خرده ای سن داره 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

اگه رل داشته اوکیه ولی رابطه نه البته این نظر منه

و الان  واقعا پسرا همشون همینن کمتر کسی پیدا میشه که نقطه سیاه تو گذشتش نباشه 

این که بهت گفته خودش هم به نظرم میتونی باز بهش فک کنی

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
ولی من کاملا برعکس دیدم حتی تو همین نی نی سایت هم تاپیک هارو دنبال کرده باشی اکثرشون با همسرشون دوست ...

بنظرم همه چیز رو باور نکنید

خیلیا کلاس میدوننش

و راجبش شو اف میکنن

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

راست میگه بخدااا قیافشو ول کن اگه خوبه حتما بله بگو من سر این چیزا موندم خونعخاستگ ...

مامان من دقیقا حرفای شمارو میزنه

مثلا میگم قیافش میگه اخلاقش درست باشه وگرنه خوش،قیافه باشه اخلاقش بد باشه فکر میکنی دوسال دیگه قیافش به چشمت میاد اصلا

راجب مدل ماشین و اینام بگم میگه نگاه ببین پسره جنم داره زمدگی جمع کنه یا نه مگه بابای خودت اول اصلا ماشین داشت

استرس شدیدی دارم این سایتم واقعا حس میکنم روم تاثیر گذاشته