2777
2789

گردنبند خواسته هنو ندادم به جا پولش کاکائو صبحانه آورده کاکائو صبحانه هم چی عرض کنم کاکائو خالص توش انگار شیره بهش گفتم گفت بیسکویته توش بعد از توش همه چی در میاد خورده ای برنج و نخ چوب 

کیلو ۱۹۰ داده الان دیگه نمیتونم پس بدم چون نصفشو مامانم اینا برداشته وقتی آورد درشم پلمپ نبود یه کیلو هم مامان بزرگم خریده میگه از داخلش سیم در اومد دیگه چندشم میشه بخورم

نمیدونم چی کار کنم دیوار هم نگا کردم عین همون کاکائوی که آورده بود کیلو ۸۰ زده سرمون کلاه گذاشته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خودت متوجه میشی چی نوشتی که ما بفهمیم؟؟؟؟

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

متوجه نشدم چرا به جا گردنبند کاکائو داده؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

ولش کن اونو نخور گردنبندم یدلیجاتم بهش بده ولی دیگه هیچ وقت بهش اعتماد نکن و اگه چیزی خواست فقط پولشو بگیر

البته اینم که سیم توش بود میتونی به روش بیاری

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

از اول نباید قبول میکردی مگه عصر حجره مبادله کالا به کالا میکنید؟ 

حالا با توجه به قیمت گردنبند و جنسی که آورده چقدر تقاوت قیمته و ضرر کردی؟ 

بنظرم بگذر ولی دیگه همچین کاری نکن

این به دختر خالش بدلیجات فروخته 

دختر خالشم به جای پول بهش کاکائو بی کیفیت و غیر بهداشتی داده

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ببین خودت متوجه میشی چی نوشتی که ما بفهمیم؟؟؟؟

بزار از اول بگم😂😂

من بدلیجات درست میکنم میفروشم 

بعد دختر خالم یه گردنبند سفارش داده به جا پول اونم کاکائو صبونه آورده داخل کاکائو صبونه یه چی مثل شکره بهش گفتم گف بیسکویته بعد که باز کردیم بخوریم از توش سیم نخ چوب خورده ای برنج در میاد احساس میکنم سرمون کلاه گذاشته عین 

همون کاکائو تو دیوار دیدم کیلو ۸۰ زده بود 

بزار از اول بگم😂😂من بدلیجات درست میکنم میفروشم بعد دختر خالم یه گردنبند سفارش داده به جا پول اونم ...

ممنون که دوباره وقت گذاشتی و توضیح دادی عزیزم❤️

سرتون هم که قطعا کلاه رفته چون بنظرم امکان داره تو اون ظرف چسب چوب رنگ خورده بوده یا هرچیزه دیگه ای غیر از کاکائو😂😂😂😂😂😂😂😂

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺