2777
2789
عنوان

تراپیست

48 بازدید | 6 پست

دوستان اینجا کسی هست روانشناس باشه و سابقه کار داشته باشه؟ میخوام درمورد تراپیستم و کاری که کرده چند تا سوال ازش بپرسم و ببینم ایا اخلاق کاری رو زیر سوال برده یا نه. اگه هستید لطفا درخواست دوستی بدید

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج..☘️💚

اگه کسی نمیاد بگم

تراپیستم بخشی از صحبتایی که من باهاش داشتم رو با یکی از اعضای خانوادم که بهش مراجعه کرده بابت من ، درمیون گذاشته.

نمیگم همش، بعضی چیزارو گفته

اینم بگم که هیچ چیز از قبل با من هماهنگ نشده بود و به نظر خودم مشاور حق نداشته چیزی که جزء خصوصی ترین چیزای زندگی منه رو به کسی بگه، و احساس میکنم دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم

ولی از طرفی شاید از نظر اخلاق حرفه ای و کاری مانعی نداشته باشه با خانواده صحبت بشه

میخوام اینو بدونم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین جا بپرس

اگه کسی نمیاد بگم

تراپیستم بخشی از صحبتایی که من باهاش داشتم رو با یکی از اعضای خانوادم که بهش مراجعه کرده بابت من ، درمیون گذاشته.

نمیگم همش، بعضی چیزارو گفته

اینم بگم که هیچ چیز از قبل با من هماهنگ نشده بود و به نظر خودم مشاور حق نداشته چیزی که جزء خصوصی ترین چیزای زندگی منه رو به کسی بگه، و احساس میکنم دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم

ولی از طرفی شاید از نظر اخلاق حرفه ای و کاری مانعی نداشته باشه با خانواده صحبت بشه

میخوام اینو بدونم..

اگه کسی نمیاد بگمتراپیستم بخشی از صحبتایی که من باهاش داشتم رو با یکی از اعضای خانوادم که بهش مراجعه ...

نه اصلا اجازه نداشته  به خانواده ی شما انتقال بده  مگر اینکه خودتون ازش خواسته باشید یا قبلش بهتون اطلاع داده باشه و شما هم موافقت کرده باشبد 

هر مراجعه کننده حریم شخصی داره پیش مشاور.  

معلم. مشاور ،پزشک،  وکیل و روانشناس  همشون باید امانتدار صحبت ها و اطلاعات مراجعه کنندگان‌ خود باشند 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
نباید دیگه پیشش برم یا بر خلاف اخلاق کاری نیست و فقط بهش بگم دیگه اینکارو نکنه؟

بستگی به خودت داره

من اگر باشم دیگه پیشش نمیرم ولی قبلش هم بهش پیام میدم و میگم 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲