2777
2789

فیلر 

خودم نه 

مادر دوستم انجام داده راضیه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
فیلر خودم نه مادر دوستم انجام داده راضیه

منم فیلر زدم ولی تیرگی جزئی هست ما ارثی این جوری هستیم پف نداریم ولی زیر چشم کسی تیره هست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من تیرست ارثی ولی گودی نداره فیلر چشممو پف میکنه فعلا با کرمپودر میگذرونم ولی واقعا رو اعصابمهدک ...

کرم که اصلن تاثیر ندارع مزو و اینا خوبه 

ابجیم شش جلسه رفته چشماش دو سال سفید شده ولی من یه شهر دیگ هستم دنبال روشی هستم قوی تر باشه با سه جلسه جواب بگیرم 

کرم که اصلن تاثیر ندارع مزو و اینا خوبه ابجیم شش جلسه رفته چشماش دو سال سفید شده ولی من یه شهر دیگ ه ...

مزوعم یادم نیست بهم چی گفتن نرفتم و اینکه تو تهران جای خوبو نمیشناسم جاهایی که مواد فیک و اشغال میزنن زیاد شده

واقعا موندم دیگه چیکار کنم 

مزوعم یادم نیست بهم چی گفتن نرفتم و اینکه تو تهران جای خوبو نمیشناسم جاهایی که مواد فیک و اشغال میزن ...

مزو یچیز عادیع عوارض خاصی ندارع مثل فیلر زیر چشم حساسیت بالایی نداره که بترسی