2777
2789

سریال اسکویید گیم درواقع نماد نظام سرمایه داری است که به مردم جهان مخابره می‌کند نظام سرمایه داری شرایطی را برای مردم به وجود می آرد که در اون مردم مجبورند برای به دست آوردن پول بجنگند و به موازات اون یک سری راه هایی رو پیش پای مردم برای به دست آوردن پول قرار می دهد که  مجبورند این مسیر را طی کنند و این مسیر ختمش یا مرگ است یا پول و در نهایت سرمایه فقط به یک نفر می رسد و جالب اینجاست جوری به مردم القا می کنند که انگار این روش ها دموکراتیک است ولی غافل از اینکه آنها مجبورند.... 

انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و در نهایت در فصل دوم گی هون نماد انسان انقلابی نشان داه می شود که سعی می‌کند این نظام را نابود یا تغییر دهد ولی در نهایت شکست می خورد و نظام سرمایه داری افکار انقلابی را نابود می‌کند و آنها را در خود حل می کند.... 

آشنایی با بی سوادی در چند خط:

بی سواد تویی که میایی یه چرتی پرتی مینویسی و میری اگه ادعای سوادت میشه یه نظر درست و حسابی بنویس گرچه میدونم دیپلم به زور داری

بی سواد تویی که میایی یه چرتی پرتی مینویسی و میری اگه ادعای سوادت میشه یه نظر درست و حسابی بنویس گرچ ...

کسی که توی یه متن چند خطی این قدر چرت و پرتی می‌نویسه رو نه میتونم و نه می‌خوام توجیهش کنم و باهاش بحث کنم . برو یه کم راجع به نظام سرمایه داری و انواعش بخون بعد بیا ببین چی نوشتی اینجا . چرت و پرتای رائفی پوری 

کسی که توی یه متن چند خطی این قدر چرت و پرتی می‌نویسه رو نه میتونم و نه می‌خوام توجیهش کنم و باهاش ب ...

من اصلا نمیدونم رائفی پور کی هست و اینها تحلیل  متخصص های جامعه شناسی هست در ضمن خودم هم دانشجوی علوم اجتماعی هستم لیدی😊 

معلومه 4 تا کلام به گوشت خورده فاز برداشتی که  خیلی بلدی ازت معلومه اصن نفهمیدی من چی گفتم 

وگرنه یه نظر درست حسابی میدادی نه چرت و پرت 

چیزی برای گفتن نداری کلا

کسی که توی یه متن چند خطی این قدر چرت و پرتی می‌نویسه رو نه میتونم و نه می‌خوام توجیهش کنم و باهاش ب ...

مثلا کجاش چرت و پرت بود نمیتونی توجیح کنی نه اینکه نمیخوایی. سوادت در حد پروفایلت میکشه فقط