2777
2789
عنوان

بابام دوساله داره خیانت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 107 پست
از ظهر اخم کردم ععی میاد می‌پرسه چی شده چی کم کسر داری جاییت درد می‌کنه می‌خوام دهنمو باز کنم همچیو ...

یکم تو آرامش و با زبون خوش بهش بگو بابا با کسی ارتباط داری؟

کم کم باهاش درد دل کن بگو دلت برا مامانم نمیسوزه؟

همه جوونیشو پای تو و تو خونه ی تو صرف کرد.

الان دلت میاد بهش خیانت کنی؟

به نظرم پدرت نیاز به تلنگر داره. چون هنوز هم نسبت به بچه ها و همسرش حس محبت داره.

بهش احساس گناه بده تا زنه رو بذاره کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره والا راس میگن دود از کنده بلند میشه حتما باز کارش کاره

ن اون ک گفتم زن جوون شوهرش بهش حیانت میکنه ازاهالی ما

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

زنبکه ی حال بهم زن نوشته بود برام یه تومن پول بزن بابامم پیشم بود دید که دیدم پیامو از ظهر تا الان ف ...

بنظرم اصلا نگو ولش کن قبح کار میشکنه فکر کردی بگی و تو خونه دعوا بشه بعد بابات درست میشه دیگه خیانت نمیکنه؟اشتباهه این تو ذات آدما هست  اون که یه بار خیانت کرده بازم میکنه ولی بزار مخفیانه باشه بزار هنوز بهتون محبت کنه بزار زندگیتون پا برجا باشه کم کم این کارا از چشمش میوفته بر میگرده به خودتون!

باهاش صحبت کنه به زنه هم بزنگ بگو برو سر چهار راه گدایی کاریت به زندگیه بابای من نباشه

شش ماه پیش چون باورم نشده بود برداشتم زنگ زدم به شمارش گفتم شاید من اشتباه کردم 

ولی دیدم پشت تلفن زنه

قطع کردم سریع 

چجوری با بابام صحبت کنم اخه

یعنی الانم باهاشه؟ شاید قبلا یه اشتباهی کرده زنه باج میگیره ازش

دوست من شوهرش پولدارو مذهبیه. گندش در اومد زن صیغه ای داره زنه یه دختر بچه هم از شوهر سابقش داشت.

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
چقدر به دلم میشینی عزیزم خدا هرچی صالح بدونه ایشاله دامنت سبز شه

ممنونم عزیزم🥰😘اینجازیادیعنی بیرون بمن میگن ب دل نشینی 🤣ولی نمیدونم ازچ لحاظ

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اک تونسی بابات براه راست هدایت کن نتونسی یاکنارش نزاشت برو ب مادرت بگوتابترسه بلکه بزارش کنار

مامانم دو ماهه باباشو از دست داده 

می‌دونم داغون میشه بفهمه بمیرم برات مامان😭

بی خبری بهتر از خبرداربودنه غیر از حرص خوردن چیز دیگه ای برا مادرت نداره باباتم علنن میاد کارهاشو انجام میده پس بهتره هیچی نگی 

به قول معروف این گوه بوش خودتو مادرتو خفه میکنه

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج