2777
2789
عنوان

بابام دوساله داره خیانت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 109 پست
وای ن عمم بود ازمادربزرگم روحشون شاد

خو عیب نداره حلال و زلال بوده میخولسته یه همدم بزاره 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ظهر اخم کردم ععی میاد می‌پرسه چی شده چی کم کسر داری جاییت درد می‌کنه می‌خوام دهنمو باز کنم همچیو ...

اک تونسی بابات براه راست هدایت کن نتونسی یاکنارش نزاشت برو ب مادرت بگوتابترسه بلکه بزارش کنار

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

زنبکه ی حال بهم زن نوشته بود برام یه تومن پول بزن بابامم پیشم بود دید که دیدم پیامو از ظهر تا الان ف ...

شاید استباه کردی 

موضوع یه چیز دیگست شاید 

شاید مثلا خانومه فقیزه داره کمکش میکنه

خو عیب نداره حلال و زلال بوده میخولسته یه همدم بزاره

اره اینم مارگزیدش وگرنه نمیمیرد بیچاره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

به نظرم گفتنش به مامانت فقط زندگیوتونو از هم میپاشونهتا میتونی از بابات پول بگیر نذار زنه زیاد از با ...

مامان بیچارم کارمنده 

تا الان هرچی درآورده خرج زندگی برا بابام کرده 

دلم تیکه تیکه میشه برا سادگیش 

بخدا حلالش نمیکنم واگذارش هم نمیکنم بخدا 

می‌خوام فقط تو عمرش به زجری بیفته

همره بانک بابات پاک کن نتونه پول بزنه فعلا کیف کارتاش هم بردار قایم کن مثلا گم شده تا یه ذره پریشون ...

بعدم زنگ بزن زنکیه بگو نوکر بابات غلام سیاه انارش در بیار بچه اینا داره یا نه بپو میرم دم مدرسه بچه هات آبروشون میبرم تا بفهمی بی‌آبرویی چیه

از ظهر اخم کردم ععی میاد می‌پرسه چی شده چی کم کسر داری جاییت درد می‌کنه می‌خوام دهنمو باز کنم همچیو ...

شاید اگر بشه باهاش صحبت کنی بگو قسپت میدم تکرار نکن 

بگوش رارت پیش من میمونه ولی نه پول بده بیرون نه برو طرف کاری 

بلکه یکدرصد اشتباه کردی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ببین اون یه هفته رو خفه شدم خاک بر سرم دوتا خواهر کوچیک تر هم دارم داداشمم سربازه موندم چی کار کنم ف ...

نمیدونم کار درسته یا ن 

ولی میتونی شماره و آدرس زنه رو گیر بیاری بری حسابشو برسی 😤

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

به نظرم گفتنش به مامانت فقط زندگیوتونو از هم میپاشونهتا میتونی از بابات پول بگیر نذار زنه زیاد از با ...

نظر منم همینه  چون عمرا مادر اسی جدا بشه. بنطرم اسی تا میتونه زنه رو بعد پدرشو تهدید کنه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
وایی چه اسم جالبی واقعا اسم پسرت خسرو هستش

کاش بچه داشتم اسمش هرچی میخاس میبود ن گلم بچه دارنمیشم من