2777
2789
عنوان

بابام دوساله داره خیانت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 109 پست

زنبکه ی حال بهم زن نوشته بود 

برام یه تومن پول بزن 

بابامم پیشم بود دید که دیدم پیامو از ظهر تا الان فقط اخم کردم 

خانوما به عنوان یه بزرگرتر بگین من چه خاکی بریزم رو سرم

بابای من خیلی خونواده دوسته من شش ماهه درگیر یه بیماری شدم از شهرستان تا تهران خودش منو دکتر می‌بره تاخالا هیچ شکایتیم نکرده 

از طرف دیگه اصلا با مامانم مشکل ندارن 

می‌دونم مامانم بفهمه دق می‌کنه من دارم خفه میشم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجایکی دسگه داریم مرتیکه هوسباز اشغال خیرندیده ۴۰سالشه یه زن داره مث اروپاییا چشا سبز درشت صورت سرخه وسفید ودماغ خدادادی کوجیک سربالا هیکل الکسیسی  ولی شوهرش اصلامیگه بهم توجه نداره همش دنبال خرابکاریه طرف صف اول جماعتاهس توکل شهر بخلر خوبیش معروفه😒😑خیرنبینید

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بیچاره حتما تحت پوشش قرار میده اونارو😄

اره پولداره خب لعنتی میره با ۳۰ تا۴۰شاله ها🤣

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

زنبکه ی حال بهم زن نوشته بود برام یه تومن پول بزن بابامم پیشم بود دید که دیدم پیامو از ظهر تا الان ف ...

به نظرم گفتنش به مامانت فقط زندگیوتونو از هم میپاشونه

تا میتونی از بابات پول بگیر نذار زنه زیاد از بابات بکنه برای مامانت اون پولارو طلا بخر

نی نی سایت باید دوتا بشه 

یکی نی نی سایت خیانت

اون یکی بشه واسه متفرقه

😢🥺

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

نمی‌دونم ولی من از پیاما فهمیدم آدرس و پست خونشو داره پول قبضشو میده

خب دیگه شبام میره سرویس میگیره ازش خاک برسرش

احتمالا صیغشه 

فعلا بزار بیماریت خوب بشه بعذ به مامانت بگو 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
مگه مردا ۸۰ سالشون بشه باز میتونن

اره بابابزرگ من تو۸۰سالگی اخریو ساخت ورفت😒روحش شادمردای قدیمم مردبودنا اوف😑خدانصیب کنه

به مادرت نگو 

سعی کن از خوبیای مامانت جلو بابات بگی چیز دیگه به دهنم نمیرسه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم