2777
2789
عنوان

بابام دوساله داره خیانت می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 109 پست
نه پاک کرده من تو سرچ تماساش تاریخ ها رو دیدم۶۰

شاید صیغه کرده 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابابزرگ من تو۸۰سالگی اخریو ساخت ورفت😒روحش شادمردای قدیمم مردبودنا اوف😑خدانصیب کنه

از زن خودش یا یکی دیگه .؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چقدر صبوری عزیزم💔

ببین اون یه هفته رو خفه شدم 

خاک بر سرم دوتا خواهر کوچیک تر هم دارم داداشمم سربازه 

موندم چی کار کنم فقط میریزم تو خودم 

یه ماه اصلا به بابام نمیتونستم نگاه کنم 

امیدوارم زنه بمیره تیکه تیکه بشه 

زنبکه ی حال بهم زن نوشته بود برام یه تومن پول بزن بابامم پیشم بود دید که دیدم پیامو از ظهر تا الان ف ...

همره بانک بابات پاک کن نتونه پول بزنه فعلا 

کیف کارتاش هم بردار قایم کن مثلا گم شده تا یه ذره پریشون شه دلت خنک شه 

از زن خودش یا یکی دیگه .؟

وای ن عمم بود ازمادربزرگم روحشون شاد

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

کار کمیته امداد رو آسون میکنه

خیرنبینه دومی ک نوشتموخوندی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ببین اون یه هفته رو خفه شدم خاک بر سرم دوتا خواهر کوچیک تر هم دارم داداشمم سربازه موندم چی کار کنم ف ...

عزیز دلم شماره زنه رو بردار بهش پیام یا زنگ بزن باهاش صحبت کن ببین قضیه چیه .

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

از ظهر اخم کردم ععی میاد می‌پرسه چی شده چی کم کسر داری جاییت درد می‌کنه 

می‌خوام دهنمو باز کنم همچیو بگم بعد یاد مهربونیاش میرفتم نمیتونم 

فقط دلم میخواد زنه رو بکشم 

چطور ما تحت پوشش قراردادن بلدنیستم🤭

زنیکه های خرابن اینا خاهر توذاتشونه کارهرکسی نیس 

اره بابابزرگ من تو۸۰سالگی اخریو ساخت ورفت😒روحش شادمردای قدیمم مردبودنا اوف😑خدانصیب کنه

خدا رحمتش کنه مامان بزرگ من میگفت تا بابا بزرگت میومد از ترس میگفتم وای خدا باز اومد.....