2777
2789

الاغی دعا کرد صاحبش بمیرد تا از زندگی خرانه ی خود خلاص شود 

صاحبش فکر الاغ را خواند و گفت  ای خر !!!!🫏

با مرگ  من شخص دیگری  تو را خریده و صاحب می‌شود  دعا کن از خریت خود  بیرون شوی 

عبيد زاکانی 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

سلام عزیز دلم وقتت بخیر خیلی خیلی حکایت جالبی بود👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

منتها چیزی که من ازش تعجب کردم عنوان تاپیکت بود که آیا واقعاً اشخاصی پیدا میشن که به مقام ارزشمند و والای معلم توهین بکنند خیلی متاثر شدم که این رو خوندم معلم‌ها فرشته‌های زمینی هستند که علم و دانش رو به کودکان ما بدون هیچ چشم داشتی و با کمترین درآمد می‌آموزند و واقعاً در حق این عزیزان کم لطفی هست اگر شخصی بخواد خدای ناکرده بهشون اهانتی بکنه صد البته که اون شخص شان و شخصیت و تربیت خانوادگی و سطح خودش رو نشون میده ولی باز هم آدم ناراحت میشه وقتی می‌بینه توی این دنیا کنار این آدم‌ها زندگی می‌کنه😔

سلام عزیز دلم وقتت بخیر خیلی خیلی حکایت جالبی بود👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 منتها چیزی که ...

سلام مرضیه جان  .   ممنون عزیزم شما لطف دارید 💌💕💌   

متاسفانه در این سایت از این افراد زیاد دیده میشه که حالا معلوم نیست چرا  همیشه مقابل معلما گارد میگبرن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.