2777
2789

۳ساله میشناسمش.روانی شدم از دستش اول این که خودشیفتس اصلا نمیتونه قبول کنه که تو رابطه اشتباه میکنه و ناراحتیمم بی ارزش میشماره و موقع ناراحتیم با سردی وبی محلی عذابم میده.چیزی که این اواخرم خیلی رو مخم رفته سه چارماهه با چندتا از بچه های باشگاشون وقتی رفیق قبلیش باش قطع رابطه کرد صمیمی شده.رفیق بازیش شده ۲۴ساعته.در حد مدام صحبت کردن باهاشون.میاد پیشم زنگ رفیقش میزنه حرف میزنه.یا درمورد رفیقش حرف میزنه.مثلا چند شب پیش منو تو ماشین تنهاگذاشته موقعی که میخواسته سفارش غذارو بگیره میبینم درحال مکالمس میگم با کی حرف میزنی میگه رفیقم.میخواد با من چت کنه تو چتم واینمیسه ده دقیقه میگم کجا چت میکنی میگه رفیقم.هرروز باشگاه میبینشون باز عصر جایی بخواد بره به رفیقش میگه یاباشون قرار میذاره ادامش میگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط فرارررر کن از این آدم. شوهر من دقیقا اینجور آدمیه . من نمیتونم ازش طلاق بگیرم. میگم کاش دوست بودیم که راحت می‌تونستم ازش جدا بشم. دختر اگه ازدواج کنی باهاش، خیلی باید تاوان بدیا. اگه عاشق خودتی، ولش کن.

چقدر منی

خودتو پیر‌نکن

من انقد واسش تلاش کردم

انقد جنگیدم

انقد زجر کشیدم

انقد اشک ریختم

این همه اذیتم کرد یذره حسم کم نشد

یبار دعوامون شد هرچی ت دلم بودو  بهش گفتم 

بعدش دیگ بهم‌گف حسم بهت تغییر کرده 

امروزم کات کردم🙂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

قبلا جایی میخواس بره بمن میگفت الان به رفیقش میگه همراهس باشه.انگار من دیگه وجود ندارم.تا چندماه پیس نفر اول زندگیش من بودم الان شده رفیقش.دیگه خستممممم.باز پریروز میگا میخوام باشون برم مسافرت.وام گرفته خیر سرش مغازه بزنه با داداشاش از بس تو فکر رفیق بازیه هیچ کاری نمیکنه.یا سرکار نمیره یا در حد دوساعت.اومدم بش محبت کنم جذبم شه فایده نداشت این چند روز اخیر اومدم بی محلش کنم بخودش بیاد بدتر طلبکار شده.امروزم صبح هم رفته باشگاه دیدشون هم دوباره مستقیم باشون رفته فوتبال ببینه.هم حسودیم میشه هم چون خودم اهل رفیق بازی نیستم خوشم نمیاد

قبلا جایی میخواس بره بمن میگفت الان به رفیقش میگه همراهس باشه.انگار من دیگه وجود ندارم.تا چندماه پیس ...

ببین عزیزم اگ عاشقشی باهاش کنار بیا 

کم کم درست میشه 

تو جدا شدی هیچ وقت نمیتونی فراموشش کنی حسرتش دیونت میکنه 

برام دعا کنید 😔دنیام غمه
[QUOTE=366616119]ببین عزیزم اگ عاشقشی باهاش کنار بیا کم کم درست میشه تو جدا شدی هیچ وقت نمیتونی فر ...

چرا تا هر مشکلی پیش میاد میگین جدا شو 

ب بعدش فکر نمیکنین چ عذابی در انتظارشونه 

برام دعا کنید 😔دنیام غمه
دقیقا افسرده شدم سه سال از استرس کلی بیماری گرفتم

برو پیش تراپیست همین حرفو میزنه. برو سرچ کن اختلال خودشیفتگی دکتر هلاکویی گوش یده.  بخدا خودت نجات بده. این ادم  که شغلم نداره. ولش کن بابا . این ازدواج نکنه برا خودشم بهتره. به خودت که اومدی عقلتم میاد سر جاش. یه ادم درست انتخاب کن.