من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ازین بابت خداروشکر لیست کن کلی برات سوغاتی بخره😍😂اهل تفریحات دونفری نیستین؟ مثلا بهش پیشنهاد بده ب ...
نبابا اصلا با منم میاد عزا میگیره بهش خوش نمیگذره ..سوغاتی میخوام چیکار یه دوتا ورق قرص اعصاب برام بیاره بخدا هنوزم افسردگی قبل و بعد زایمان منو ول نکرده
سلام پریاجون حالت خوبه مردهاهمینن منم بچه اولم که دنیااومده بود شوهرم اینقدر به همه چیزگیرمیداداینقدربه خاطر بچه بامن دعوامیکردهمش گریه میکردم میگفتم چرااین بچه رودنیااوردم فقط دعاکن بچه سربه راه باشه
سلام پریاجون حالت خوبه مردهاهمینن منم بچه اولم که دنیااومده بود شوهرم اینقدر به همه چیزگیرمیداداینقد ...
عزیزم ممنون خوبم...
بله دقیقا همینطوریه دعواهای مام بیشتر شده البته بچه انگار واسه من نیست فقط میدن من شیرش میدم بقیش همش پیش مادرشوهرمه و کلا یساعت دورش کنم ازشون ناراحت میشن از وقتی زایمان کردم کلا پایینم من