2777
2789
عنوان

نی نی من بدنیا امد

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 54 پست
اره دیگه فقط بچه الان براش مهمه صددفعه تصویری زنگ زده دیدش

ازین بابت خداروشکر

لیست کن کلی برات سوغاتی بخره😍😂

اهل تفریحات دونفری نیستین؟ مثلا بهش پیشنهاد بده برین سینما ، کافه ، خودت وقت خالیش رو پر کن که کمتر سمت رفیق بره

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازین بابت خداروشکر لیست کن کلی برات سوغاتی بخره😍😂اهل تفریحات دونفری نیستین؟ مثلا بهش پیشنهاد بده ب ...

نبابا اصلا با منم میاد عزا میگیره بهش خوش نمیگذره ..سوغاتی میخوام چیکار یه دوتا ورق قرص اعصاب برام بیاره بخدا هنوزم افسردگی قبل و بعد زایمان منو ول نکرده 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
نبابا اصلا با منم میاد عزا میگیره بهش خوش نمیگذره ..سوغاتی میخوام چیکار یه دوتا ورق قرص اعصاب برام ب ...

ای بابا 

کاش میشد خودت بیشتر وقتشو پر کنی 

اگر باهم بیرون میرفتین حال و هوات هم عوض میشد 

پریا اصلا تنها نمون،  دور و برت رو شلوغ کن که افسردگی بهت غلبه نکنه 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

ای بابا کاش میشد خودت بیشتر وقتشو پر کنی اگر باهم بیرون میرفتین حال و هوات هم عوض میشد پریا اصلا تنه ...

نمیزاره فقط واسه خواب میاد پیش من ...از وقتیم بچمون بدنیا امده اگه ام زود بیاد خونه اکثر وقتا سرش گرم اونخ و پایینه 

دور برم شلوغه ولی یه حس بدی دارم که اصلا قابل وصف نیست مدام بی دلیل گریم میگیره بغض میکنم

سلام پریاجون حالت خوبه مردهاهمینن منم بچه اولم که دنیااومده بود شوهرم اینقدر به همه چیزگیرمیداداینقدربه خاطر بچه بامن دعوامیکردهمش گریه میکردم می‌گفتم چرااین بچه رودنیااوردم فقط دعاکن بچه سربه راه باشه 

سلام پریاجون حالت خوبه مردهاهمینن منم بچه اولم که دنیااومده بود شوهرم اینقدر به همه چیزگیرمیداداینقد ...

عزیزم ممنون خوبم...

بله دقیقا همینطوریه دعواهای مام بیشتر شده البته بچه انگار واسه من نیست فقط میدن من شیرش میدم بقیش همش پیش مادرشوهرمه و کلا یساعت دورش کنم ازشون ناراحت میشن از وقتی زایمان کردم کلا پایینم من

سلام پریاجون حالت خوبه مردهاهمینن منم بچه اولم که دنیااومده بود شوهرم اینقدر به همه چیزگیرمیداداینقد ...

از خدا فقط میخوام یه پسر مرد و با شخصیت بار بیارم نه صرفا فقط نر 

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70