2777
2789

توی این روستای لعنتی ک هیجارو نداره برم همش تو خونم به درو دیوار نگاه میکنم شهر نمیزارن برم تاحالا تنهایی نرفتم و ااصصصلا اجازه ندارم ۱۸ سالمه 

۱۵ ازدواج کردم نامزدمم خیلی بدتر از خاتواده خواهر ندارم 

خیلی تنهام همش سرم تو گوشیه و اگ بخام زندگیمو بنویسم یه کتاب میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا با نامزدت مسافرت نمیری؟ باید قانعش کنی که زندگی مستقل میخوای ، خوش گذرونی میخوای

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      

سلام. خدا قوت. 

صحبت کن باهاشون. یادتم باشه معمولا همه مشکلاتی در پشت صحنه دارن برخی ممکنه سخت از شما ... ان شاءالله الله گشایش حاصل کنه.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

چرا با نامزدت مسافرت نمیری؟ باید قانعش کنی که زندگی مستقل میخوای ، خوش گذرونی میخوای

🫠💔دوتایی کلا نرفتیم سفر سه ساله عقدیم

نمیاد 

با خانوادشش خیلی رفتیم تنهایی نه 

دارم ذره ذره اب میشم از تنهایی و زندگی و نکردن

بخدا منم چندماهه ازدواج کردم عین افسرده ها شدم ، فقط دارم روز رو شب میکنم ،تو شهر غریب دیکه نه رفیقی ...

منم هیجارو ندارم برم دلم بعضی وقتا میخاد للاقل تنهای تا شهر برم دور بزنم اما این یه خیاله فقط 

باورت میشه یه خوشحالی از ته دل نداشتم تو عمرم

🫠💔دوتایی کلا نرفتیم سفر سه ساله عقدیمنمیاد با خانوادشش خیلی رفتیم تنهایی نه دارم ذره ذره اب میشم ا ...

چرا اینقدر عقدتون طولانی شده؟!

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      
منم هیجارو ندارم برم دلم بعضی وقتا میخاد للاقل تنهای تا شهر برم دور بزنم اما این یه خیاله فقط باورت ...

برنامه اتون واسه بعد ازدواج چیه؟

میرید شهر یا تو روستا میمونید؟