2777
2789
عنوان

نی نی من بدنیا امد

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 54 پست
آره ، بارها... این اولین بار نیست ، منم در جواب خودش دفاع کردم چاره نداشتم متاسفانه مادرش پدرش مسن ه ...

دقیقا مثل شوهر من اونم دست بزن داره ..

ایشالا خدا کمکت کنه واقعا مردی که دست رو زن بلند کنه ادم نیست 

خوب کردی از خودت دفاع کردی 

پدر مادرش خوبن باهات؟یا اونام بدن ؟

کسی که نداره خرج نکنه عیبی نداره وقتی داره چرا سختی میده بهتون

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
دقیقا مثل شوهر من اونم دست بزن داره ..ایشالا خدا کمکت کنه واقعا مردی که دست رو زن بلند کنه ادم نیست ...

مادرش فتنه‌س ، خدا نصیب کسی نکنه 

پدرش خوبه بدنیست (اگر مادره بذاره)

دقیقا منم زورم ازین اومد که داره و خرج نمیکنه ، مخفی کاری میکنه ، بیشتر خرج طبقه پایین میکنه تا خودمون 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرش فتنه‌س ، خدا نصیب کسی نکنه پدرش خوبه بدنیست (اگر مادره بذاره)دقیقا منم زورم ازین اومد که داره ...

فقط بسپار دست خدا اگه امدم گفت چرا نرفتی بگو چرا برم اعصاب خانوادمو خورد کنم خونمه ناراحتی تو برو 

فقط بسپار دست خدا اگه امدم گفت چرا نرفتی بگو چرا برم اعصاب خانوادمو خورد کنم خونمه ناراحتی تو برو

دیشب گفت زنگ میزنم مامانت بیاد تکلیفتو مشخص کنه گفتم اگه خودم جا و مکانی پیدا کنم زودتر فرار میکنم و میرم منتظر نیستم تو بیرونم کنی

بعد هم بهش گفتم شام و ناهارت رو برو خونه مامانت بخور وقتی وظایفتو تو زندگی مشترک درست انجام نمیدی منم وظیفه ندارم برات آماده کنم ، سر این قضیه بیشتر آتیشی شد 

حالا بنظرت چیکار کنم شام و ناهار بذارم؟   

دیشب گفت زنگ میزنم مامانت بیاد تکلیفتو مشخص کنه گفتم اگه خودم جا و مکانی پیدا کنم زودتر فرار میکنم و ...

شام و ناهار درست کن بزار شرمنده شه چون درست نکنی بدتر لج میکنه مردا اینطورین 

بچه ام داری؟

شام و ناهار درست کن بزار شرمنده شه چون درست نکنی بدتر لج میکنه مردا اینطورین بچه ام داری؟

نه گلم بچه نداریم ، یکسال و نیمه ازدواج کردیم 

نه گلم بچه نداریم ، یکسال و نیمه ازدواج کردیم

تا اوضاعتون درست نشده زیر بار بچه دار شدن نرو 

پس احتمالا اونم سنش کمه غصه نخور مردا دیر بزرگ میشن

دورت بگردم اصلا رابطه ای نیست که بچه تشکیل شه اینقدر سرد و بی میله😄💔برعکس فاصله سنی زیاد با من دار ...

چه عجیب من مرد سرد تا حالا ندیدم همیشه زنا سردن 

عه پس سنشم زیاده ... تو خودت چند سالته 

؟

چه عجیب من مرد سرد تا حالا ندیدم همیشه زنا سردن عه پس سنشم زیاده ... تو خودت چند سالته ؟

چشم بازار رو در آوردم با انتخابم

البته که ازدواجم به میل من نبود خواست خانواده بود فقط میخواستم ازونجا فرار کنم

خودم ۲۳ سالمه 

چشم بازار رو در آوردم با انتخابمالبته که ازدواجم به میل من نبود خواست خانواده بود فقط میخواستم ازونج ...

انشالله درست میشه ...امون از این خانواده ها کاش بزارن ادم خودش انتخاب کنه

اصلااااا و ابدااااا این قضیه رو مطمئنم ازش

خداروشکر پس حداقل یه ویژگی مثبت داره ...به من میگفتن بچه بیار دست از رفیقبازی برمیداره الان اقا رفته با دوستاش گناوه 🤣صبحی به عموم میگم دیدی عمو دست برنداشت میگه حالا مگه چیشده تو سرتو با بچه گرم کن 

خداروشکر پس حداقل یه ویژگی مثبت داره ...به من میگفتن بچه بیار دست از رفیقبازی برمیداره الان اقا رفته ...

الهی بگردمت😅😅😅 

عشق و محبت و توجه به بچه میده ؟!