2777
2789
عنوان

چطوری بهش بفهمونم

92 بازدید | 9 پست

چندماهی میشه که از ی پسر خوشم اومده و فالو دارمش ولی نمیدونم باید چیکارکنم که متوجه شه دقیقا فکر کنم دوبار استوریم و ریپ زد خیلی کوتاه جواب داد و منم چندباری ریپلای کردم و چیزی که متوجه شدم این بود که بشدت آدم درونگرایی هستش و اینو خودش بهم فهموند که توی رابطه نیست و آدم مدنظرش و پیدا نکرده و ...

من با مجازی اصلا اوکی نبودم ولی سر این آدم نمیدونم چرا نظرم عوض شده😐

اگر تجربه ای دارین ممنون میشم که بگین

بزرگترین اشتباه کسی که نصیحتم میکنه اینه که فکرمیکنه خودم درستش رو بلد نیستم/////:زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(: 

شهر خودته ؟ یا لانگه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استوری از خودت بزار تا بیاد دایرکتت

پیجم پیویه تقریبا زیاد میزارم فق لایک میکنه

بزرگترین اشتباه کسی که نصیحتم میکنه اینه که فکرمیکنه خودم درستش رو بلد نیستم/////:زمین گرد است و من مانده ام در این خیال که روزی تورا انتهای جهان خواهم دید(: 
شهر خودته ؟ یا لانگه

جفتمون توی ی شهر دانشجوییم

جفتمون توی ی شهر دانشجوییم

خب بعد دانشگاه میرید شهرا خودتون 

رابطه لانگ خیلی سخته اگر میتونی رابطه رو استارت بزن باهاش بیشتر چت بکن از علایقش بپرس 

خودش اگر بخواد میاد طرفت

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

فقط میخوای بهش بفهمونی ؟ برات مهم نیست چی میشنوی ؟ به نظرم سعی کن عاشقت بشه

چرا خب قطعا برام مهمه

خب بعد دانشگاه میرید شهرا خودتون رابطه لانگ خیلی سخته اگر میتونی رابطه رو استارت بزن باهاش بیشتر چت ...

ببین چیزی که فهمیدم اینه که سعی داره من برم جلو و این قضیه س که آزاردهنده س و نمیدونم به قول خودمون این از سیاست‌شه که بگه تو اومدی سمتم و اینا یا اینکه نمیتونه خودش پاپیش بزاره