2777
2789
عنوان

بهترین دوستم بهم دروغ گفت

109 بازدید | 22 پست

یه پسری چند وقتی بود مزاحمم میشد اونم همش میگفت فلانیه(یه پسری هست ک دوسش دارم از آشنا هاس ولی ارتباطی باهم نداریم)!!

منم میگفتم نه اون نیست و بهم میگفت اون خودش گفته فلانی ام منم به همون مزاحم دوباره پیام دادم ک تو اون پسره ای؟ گفت ن من علی ام.

بعد باز بلاکش کردم و دوستم ک دید باور نمیکنم حرفاشو رفته چت فیک ساخته منم از تایپ اشتباه یه کلمه ش فهمیدم ک چت فیک ساخته 🙂😏

بنظرتون هدفش از خراب کردن جلوه اونیکه دوسش دارم چی میتونه باشه؟ دوستم خودش از تمام قضایا خبر داره.

(اینم بگم ب پسره پیام دادم گفته بود اکانت برا اون نیس).

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

خودش میخواد پسره رو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودش میخواد پسره رو

من اصلا باورش نکردم

ینی باور نمیکنم ک اون شخص اون باشه چ برسد ب اینکه بد دهنی کنه بهم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

پسره شغلش چیه ؟آدم سطح بالاییه؟

ن بابا سطح بالا نیست ولی از اونجایی ک شبیه مامانمه خوشگله🥲

حسادت ب تو میکنه ک دوست داره تو خراب بشی پیش چشم بقیه

تازه بهم آیدی داده ک باهاش چت کنم میخوام قشنگگ مچشو بگیرم 

تازه بهم آیدی داده ک باهاش چت کنم میخوام قشنگگ مچشو بگیرم

ولی مچشو ک گرفتی بروش بیار بعد دوستتو پرت کن بره

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️