2777
2789

سلام خوبید 🩵🩵من حقیقتش خیلی برای کنکور تا الان خوندم روزی ۱۰ تا ۱۴ ساعت میخوندم و نیمه دوازدهم و دهم جمع کردم و تست زدم 

اما متاسفانه حدود یه هفته ای هست که کاملا بی انگیزه شدم درست بعد از روزی کع امید وار شدم به قبولی به شرط همینجور خوندن ! اما نمیدونم چه مرگم شده تنبل نیستما مثلا ورزش هم میکنم اما نمیدونم چم شده هر چی ذهنم رو هم خالی میکنم فایده نداره احساس میکنم به درس خوندن دیگه علاقه ندارم 🥲 الان تو زمان حساس جمع بندی نمیسال دوازدهمم و میترسم دیگه برنگردم به روال قبل رشته تجربی هستم 

اگه میتونین کمکی کنین ممنون میشم من نمیخوام اینجوری باشم💛💛☹️☹️

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

کلیپ انگیزشی:

https://imgurl.ir/viewer.php?file=z414614_480-1l161phd.mp4

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشالارشتت چیه عزیزم؟یه هفته استراحت کردی بسه دیگه😐😂 فردا از ساعت مطالعه کم شروع کن

😅ممنون تجربی دانشگاه شیراز میخوام نمیدونم چمرگم شده 

من کنکور قبول شدم چ کمکی از دستم برمیاد گل؟طبیعیه ولی باید زود خودتو جمع کنی

ممنون هیچی گفتم کسی میدونه چجوری برگردم به حالت قبلم🥲

هیچ مرگت نشده ،،فقط یکم خسته بودی الانم خستگیت در رفتهبشین برنامه ریزی کن از همین امشب بخونیک درس هم ...

باشه ممنونم 💗💗سعیم میکنم 

کنکوری حرفه ای ۱۴ ساعت نمیخونه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..