2777
2789
عنوان

نقطه ضعف زنعمومو پیدا کردم

462 بازدید | 23 پست

بشدت وسواسیه

یکی‌دستشو بزاره رو صورتش حالش بد میشه

از این به بعد موقع چای و غذا جایی بودیم اونم بود، به بقیه میگم دستشونو بزارن رو انگشت پاشون یا صورتشون حالش بد شه خودش تموم ظرفارو بشوره😈😈😈😂😂

قبلا یبار همین کارو ینفر انجام داد نزاشت هیچکس دست به ظرفا بزنه با اینکه میزبان اون نبود😐😂

حالا هی وسواسی باشین

کی ضرر میکنه ما یا شما ؟👩‍🦯

تاپیک طنز واقعی💔👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

افرین پاره اش کن😂😂😂💔

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اسی

من امضا دارم؟

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

افرین پاره اش کن😂😂😂💔

اره از این به بعد تا ابد همین کارو میکنیم😂😈

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

وای بدبخت🤦🏻‍♀️😐

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
گناه داره اذیتش نکن یه بیماریه دست خودش نیست

باید درمان شه به اون چه ما دستمون میزاریم رو صورتمون یا ن