2777
2789

ترفندهایی که واقعا به کارتون  اومدن  

حداقل بفهمیم که سایت یک بدردی هم خورده تا الان 

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر ادم های عقده ای و خطرناک کنار ما هستن

الان با من بودید ؟

نگران آینده ای هستیم که اصلا معلوم نیست خودمون توش باشیم یانه❤️‍🩹🖤                                                                  (  دست دو نفره )

فقط طلاق😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکردمن برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم

فهمیدم باید بیوفتم دنبال شوهرم چون هر ثانیه دنبال خیانت به منه

برای تصمیمای مهم زندگیم از حس ششم دارا مشاوره بگیرم

جونم براتون بگه گیس خواهرشوهر و مادرشوهر و بگیرم همینجوری بکشم و اصلا بهشون رو ندم

فقط هم به خودم فکر کنم و با تریلی از روی بقیه رد شم 😌😌

😐😐😐 گفتی چی فهمیدییی منم اینو فهمیدمممبا تو نیستم کهه اولین باره میبینمت

اهان   آخه یلحظه جمله ات و بد برداشت کردم 

شرمنده 

بخوابم بگم‌از هیسبابا۲کلی آشپزی و چیزای قشنگ‌از toranjbanoهم همینطور ازpari7274هم همینطور

ازmaygolو نسترن۲۰۲۳خیلی چیزا....اینا بهترین و‌انرژی مثبت های سایت هستن...

از بقیه هم عقده ای بودن دیدن

دور از جون بعضی ها... مثلا میگن فلان کاربر خوبه ولی من جز اینکه‌پشت طرف حرف زدن‌و خیلی چیزای دیگه ندیدم

یا‌مثلا طرفو تگ‌میکنی‌واقعا میکنه بازیگری چیزیه😅جوری رفتار میکنه ادم میمونه...از اونام دورویی یاد‌گرفتم و‌عین‌خودشون رفتار میکنم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....