2777
2789
عنوان

قهر کردیم شدید

154 بازدید | 27 پست

من گوشی رو قطع کردم و گفتم دیگه بهت زنگ نمیزنم‌..

هوا خیلی خوشگل و بارونی بود دوست داشتم بریم با هم بیرون ولی یه هفتس با هم سردیم (نامزدم)

فک کنم واسه همیشه همه چیز تموم شد

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولش کن تا خودش برگرده شل بزنی سمتش بری تا اخر باید سمتش بری

خسته شدم از این سردی گفتم تموم کن دیگه 

خستم کردی و گفتم دیگه بهت زنگ نمیزنم....

بنظرت خودش برمیگرده؟اگ زنگ زد هم نمیخوام جوابشو بدم

ماهم س روزه قهریم منم دوست داستم بریم بیرون وقت نزاشت واسه اینکه دوبار درخواست کردم کلی دعوام کردم.. ...

هوف خیلی بده من تحمل قهر ندارم ب هیچ عنوااان

ولش کن تا خودش برگرده شل بزنی سمتش بری تا اخر باید سمتش بری

دقیقا بخدا ما اوایل رابطمون اختلاف پیش اومد دوهفته ازش خبر نداشتم واسه تولدش پیام دادم الان دوماهه کات کردیم ایتوریامو چک میکنه و انتظار داره باز من پیشقدم شم

پاشو لباس خوشگلاتو بپوش ارایش کن ب خودت حسابی برس برو تو این هوا یکم قدم بزن بعدن خودتو به یه کافه ب ...

دل تنگم خستم این چ زندگیه اخه همش سردی...

میخوام حسابی ادبش کنم

خسته شدم از این سردی گفتم تموم کن دیگه خستم کردی و گفتم دیگه بهت زنگ نمیزنم....بنظرت خودش برمیگرده؟ا ...

منت نکش عزیزم اگه میدونی تقصیر داره بزاراونم تلاش کنا ..یا ب قول اون خانم برو بیرون بچرخ عکسم بگیر بزار .بگو نیومدی تنها رفتم 

دقیقا بخدا ما اوایل رابطمون اختلاف پیش اومد دوهفته ازش خبر نداشتم واسه تولدش پیام دادم الان دوماهه ک ...

چرا کات کردین؟

منت نکش عزیزم اگه میدونی تقصیر داره بزاراونم تلاش کنا ..یا ب قول اون خانم برو بیرون بچرخ عکسم بگیر ب ...

من قد کافی منت کشی کردم خودش قیافه گرفته برا من 

میخوام ی درس حسااابی بهش بدم نمیدونم چیکار کنم

فعلا ک بهم نه زنگ زده و نه پیام

من قد کافی منت کشی کردم خودش قیافه گرفته برا من میخوام ی درس حسااابی بهش بدم نمیدونم چیکار کنمفعلا ک ...

زنگ نزن پبام نده چکشم نکن خودتو سرگرم کن ..اگ بری جلو همیشه باختی بعد کلی هم واست نازمیکنه ..باید رابطه دو طرف تلاش کنن .وقتی اون ناراحته شما ناز میکشی ..وقتی شمادلگیری اونم نباید بیخیال باشه