2777
2789
عنوان

قهر کردیم شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست
چرا کات کردین؟

یه پسر دیگه منو دوست داشت رفیق دوسپسرم بود رفته بود دعوا کرده بود باهاش بهش گفته بود من بچه پولدارم تو پول نداری اخرش ولت میکنه میاد سمت من خلاصه خیلی اتفاقا افتادماقهر کردیم بهش زنگ زدم حلش کنیم دعوامون شد منم گوشیو روش قط کردم تهشم یه اتفاقی افتاد دوسپسرم منو با رفیقش تو. خیابون دید لابد فک کرده باهمیم درحالیکه من رفته بودم دعوا پسره گفت من از تو دوسپسرت دعا نوشتم از هم جدا بشید نمیزارم باکسی غیر من باشی همیشه دنبااتم، منم هرچی از دهنم دراومد بارش کردم

منم ندارم وهمیشه پیش قدم بودم این بار الکی دعوام‌کرد سر سنگینم ولی سمتشم نرفتم ..قصدم دارم نرم

منم نمیخوام برم خیلی پر رو شده 

من منت کشیامو کردم دیگ خیلی دور برظ داشته

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پسر دیگه منو دوست داشت رفیق دوسپسرم بود رفته بود دعوا کرده بود باهاش بهش گفته بود من بچه پولدارم ...

اخی چ سوء تفاهمی متاسفم عزیزمم...

منم نمیخوام برم خیلی پر رو شده من منت کشیامو کردم دیگ خیلی دور برظ داشته

مغرورن درک ندارن واقعا .من ک دلم صاف نمیشه اصلا یمتش نرفتم فقط سلام و کارای مربوط. ب بچه .انجام میدیم ..تازه هرچی از دهنشم دراومد گفت ...

مغرورن درک ندارن واقعا .من ک دلم صاف نمیشه اصلا یمتش نرفتم فقط سلام و کارای مربوط. ب بچه .انجام میدی ...

تاحالا بهش بی محلی کردی و جواب بده؟

تاحالا بهش بی محلی کردی و جواب بده؟

بی محلی کردم بله پشیمون شده ولی تا ی مدت روز از نو روزی از نو ..واینکه مغروره بشدت از دلتنگی هم خفه شه میگه واسم مهم نیست..خودت یه حرکتی بزنی سریع بعدش اشتی میکنه منتظر ی اشاره ولی ازخودش نمیدونه ی بار من برم ببینم زنم چی میخواد ..من بخاطر بچه جو خونه خودم همیشه کناراومدم وحتی جایی بی تقصیر بودم ...ولی این بار الکی حرفم زد ..نمیخوام اشتی کنم ....توروخدا الکی منت نکش غرور خودت حفظ کن الان نامزدی از اول وا بدی پی ببره که برات مهمه نقطه صلف بشه دیگه زورش نمیکنی

ادمای مغرورو محل ندی بیشتر دور میشن

بله همسرم ب شدت مغرور ولجبازه ..با اینکه ممکنه دلتنگ باشه اما غرورش نمیزاره ..و دراخر کاری میکنه تو بگی بابا بیا ا شتی کنم دراون صورت عذرخواهی میکنه

خودت برو بزار بدونه که تنهایی هم میتونی خوش حال باشی

مسیرم تا شهر دوره ..جای تفریحی اطرافم نیست باید خودش باشه بریم گردش بیرون ..من بهش گفتم واس تولد بچه بریم بیرون و اونجا جشن بگیریم گفت کاردارم((میدونم کارداره ولی من بعد مدتها ازش خواستم وبهش گفتم ن بگی ناراحت میشم))بعد اومد گفت کیک سفارش دادم خونه کباب بزنیم ...من فرداش اس دادم گفتم ک کیک رو کنسل کن تابریم بیرون ..گفت ن و کلی حرف بارم کرد گفتم خواسته ام مهم نی گفت ن ....وگفت چرا حرقی رو ی بار زدی بیخودمیکنی دوباربگی گتد نزن اعصابم و این حرفا

مسیرم تا شهر دوره ..جای تفریحی اطرافم نیست باید خودش باشه بریم گردش بیرون ..من بهش گفتم واس تولد بچه ...

حالم بد شد بهش رو زدم و بدتر الکی بهم پرید وپشیمونم نبست ..همیشه خدامیگه کاردارم همشم قول میده بعد میریم ک ازسر خودش بازمیکنه

خسته شدم از این سردی گفتم تموم کن دیگه خستم کردی و گفتم دیگه بهت زنگ نمیزنم....بنظرت خودش برمیگرده؟ا ...

ببین تو سمتش نرو بزار یاد بگیره تلاش کنه اشتباه رفتاری درست کنه و بفهمه یا تو یا خانواده اش .سفت وایسا و اگر برگشت اوکی شدین بندازش ب خرج و خونه و ماشین و طلا و .... بزار بدهکار بشه وام بگیره برای زندگی راحت تو بزار تو مهم ترین بشی تو نگاهش مرد که بدهی بیافته میشه مرد زندگی زنش که مامانش و خواهرش

دقیقا بخدا ما اوایل رابطمون اختلاف پیش اومد دوهفته ازش خبر نداشتم واسه تولدش پیام دادم الان دوماهه ک ...

نخ نکنیا حتی اگر بیشتر شد ببین تا عمرتون باشه تو باید پیش قدم بشی بزار دلش تنگ بشه ‌ولی حواستم باشه این دوری خوشی زیر دلش نشه