یه پسر دیگه منو دوست داشت رفیق دوسپسرم بود رفته بود دعوا کرده بود باهاش بهش گفته بود من بچه پولدارم تو پول نداری اخرش ولت میکنه میاد سمت من خلاصه خیلی اتفاقا افتادماقهر کردیم بهش زنگ زدم حلش کنیم دعوامون شد منم گوشیو روش قط کردم تهشم یه اتفاقی افتاد دوسپسرم منو با رفیقش تو. خیابون دید لابد فک کرده باهمیم درحالیکه من رفته بودم دعوا پسره گفت من از تو دوسپسرت دعا نوشتم از هم جدا بشید نمیزارم باکسی غیر من باشی همیشه دنبااتم، منم هرچی از دهنم دراومد بارش کردم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بی محلی کردم بله پشیمون شده ولی تا ی مدت روز از نو روزی از نو ..واینکه مغروره بشدت از دلتنگی هم خفه شه میگه واسم مهم نیست..خودت یه حرکتی بزنی سریع بعدش اشتی میکنه منتظر ی اشاره ولی ازخودش نمیدونه ی بار من برم ببینم زنم چی میخواد ..من بخاطر بچه جو خونه خودم همیشه کناراومدم وحتی جایی بی تقصیر بودم ...ولی این بار الکی حرفم زد ..نمیخوام اشتی کنم ....توروخدا الکی منت نکش غرور خودت حفظ کن الان نامزدی از اول وا بدی پی ببره که برات مهمه نقطه صلف بشه دیگه زورش نمیکنی
خودت برو بزار بدونه که تنهایی هم میتونی خوش حال باشی
مسیرم تا شهر دوره ..جای تفریحی اطرافم نیست باید خودش باشه بریم گردش بیرون ..من بهش گفتم واس تولد بچه بریم بیرون و اونجا جشن بگیریم گفت کاردارم((میدونم کارداره ولی من بعد مدتها ازش خواستم وبهش گفتم ن بگی ناراحت میشم))بعد اومد گفت کیک سفارش دادم خونه کباب بزنیم ...من فرداش اس دادم گفتم ک کیک رو کنسل کن تابریم بیرون ..گفت ن و کلی حرف بارم کرد گفتم خواسته ام مهم نی گفت ن ....وگفت چرا حرقی رو ی بار زدی بیخودمیکنی دوباربگی گتد نزن اعصابم و این حرفا
خسته شدم از این سردی گفتم تموم کن دیگه خستم کردی و گفتم دیگه بهت زنگ نمیزنم....بنظرت خودش برمیگرده؟ا ...
ببین تو سمتش نرو بزار یاد بگیره تلاش کنه اشتباه رفتاری درست کنه و بفهمه یا تو یا خانواده اش .سفت وایسا و اگر برگشت اوکی شدین بندازش ب خرج و خونه و ماشین و طلا و .... بزار بدهکار بشه وام بگیره برای زندگی راحت تو بزار تو مهم ترین بشی تو نگاهش مرد که بدهی بیافته میشه مرد زندگی زنش که مامانش و خواهرش