2777
2789
عنوان

حذف اکانت نی نی سایت

144 بازدید | 29 پست

🤦🏻‍♀️کسی میدونه چطوری میشه حذفش کرد؟ من اولش بخاطر ی سوال اومدم دیگه موندم ی چن هفته ایه ولی واقعا عصبیم میکنه ی تعداد اصن خاله زنک و بی سوادن بعد ادعاشونم میشه منم اعصابم نمیکشه، مثلا میان واس خودشون نسخه و دارو تجویز میکنن واسه ملت، من میگم اخه منم این مشکلو داشتم حق نداری واس خودت ب مردم چیزی بدی ک استفاده کنن😐😐😐😐میگ ن من میدونم ت نمیدونی💆🏻‍♀️😂بابا این ادمای مسخره کین دیگه اخه یکی بگه چطوری پاکش کنم!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐عجب اشتباهی کردما، بابا یکی بیاد اکانت منو بترکونه🗿من اصن اعصاب ارومی ندارم وقتی یکی داره زر میزنه باید فحش بدم🤣از طرفی دلیلیم نداره واس ۴ تا خاله زنک، میخوام حذف بشه کلا دیگ نتونم🧘🏻‍♀️😂

🗿من تازه عضو شدم نمیدونم اصن درگیر اینام نشدم ک بدونم چی ب چیه

الان میخای تعلیق شی ک تگ کنم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

😐عجب اشتباهی کردما، بابا یکی بیاد اکانت منو بترکونه🗿من اصن اعصاب ارومی ندارم وقتی یکی داره زر میزن ...

سلام

با تعلیق چیزی حذف نمیشه.

اگر خواستین می تکنین قبل از رفتن تاپیک هاتون رو حذف کنین.

اگر نخواستین مستقیم نی نی یار تگ کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.