2777
2789
عنوان

شوهر شمام وقتی میرن خونه باباشون اصلا بهتون پیام نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 33 پست
چرارفته .؟دورین.؟توچرانرفتی

ن با موتور میخاس بره گفتم با موتور نمیتونم بیام خودش تنها رفت منن خونه بابامم

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نمیره.. حتی یه دقیقه بخاد بره.. من وبچه ها باید ریسه بشیم دنبالش

🤣🤣

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
🤣🤣

بخدا.. یه بار خرید داشت قشنگ سرکوچه باباش اینا بود خریدش.. مامانش زنگ زد بیا اینجا ابگرمکن خرابه درستش کن.. اومد خونه گفت حاضرشین باهم بریم.. خانوادگی رفتیم اونجا ابگرمکن درست کرد برگشنیم.. 

ن با موتور میخاس بره گفتم با موتور نمیتونم بیام خودش تنها رفت منن خونه بابامم

اها.ببین سعی کن کاری کنی اون بهت زنگ بزنه وقتی جایی میره..بدعادتش نده ..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
من خودم بهش تنها برو‌،وااله من وقت ندارم برم بشینم غیبت گوش کنم .من غیر عادی هستم‌؟

نه شما عادی هستی 😊💐

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️
قربونت ،اخه اینجا همه میگن ما همراهش میریم ،گفتم شاید من طبیعی نیستم

منم اگه ازدواج کنم نمیرم حوصله ندارم😂

منم اگه ازدواج کنم نمیرم حوصله ندارم😂

اره بابا بیخیال ،حرف مشترک نداریم ک،میره یکم میشینه دوباره برمیگرده ،مگه شیرشو میخورن که نگران بشیم 🤣🤣🤭

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

اره بابا بیخیال ،حرف مشترک نداریم ک،میره یکم میشینه دوباره برمیگرده ،مگه شیرشو میخورن که نگران بشیم ...

بخدا منم موندم ازدواج کنم چی حرفی باید بزنم با هاشون