2777
2789

آبرسان خیلی خوب 

با ضدآفتاب که محافظتش بالا باشه 

و یه ترمیم کننده 

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من خالی آب بود پوستم آینه بود همه میگفتن بهم حتی 

ی ضد افتاب و‌سی سی کرم اضافه کردم با یکم استرس پوستم ریده شده ی ساله حالم بهم میخوره تو آینه بهش نگا کنم

دوستام‌میگن چون ارایشتو‌نمیشوری اینجوری شده باز نمیدونم 

اللهم عجل لولیک الفرج ❣

روژانه : 

با اب سرد صورتمو میشورم 

تونر سیمپل میزنم 

سرم نیاسینامید بالانس میزنم

ابرسان مرطوب کننده سیمپل 

ضدافتاب فیوژن واتر ایزدین

شب : 

فوم شستشو مویسچرایزینگ سیمپل 

تونر سیمپل 

شرم نیاسینامید بالانس 

ابرسان سیمپل 

هفتگی : 

پیلینگ اوردینری 

ماسک خاک رس یا هیدروژلی 

درمااف

میکرودرم

ماسک ورقه ای ابرسان 

مرطوب کننده 

ضدافتاب حتمااا در روز 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مال من خالی آب بود پوستم آینه بود همه میگفتن بهم حتی ی ضد افتاب و‌سی سی کرم اضافه کردم با یکم استرس ...

هیچوقت با اب خالی پوست اوکی نمیمونه .خواهرشوهرمنم روتین نداشت ارایش میکرد حتی نمیشست و پوستش عالی بود ولی ۳۵و رد کرد پوستش بیش از حد پیر شد .اگه روتین داشته باشی حداقلش چروک شدن و عقب تر میندازه.اگه میخوای بگی پس قدیم چرا پوستشون خوب بوده بدون روتین.قدیم اب و هوا و غذاهای ناسالم و استرس ما و نداشتن.

زود چرب میشه

میخوای روتین بهت بگم با توجه به پوستت اگه مشکلی با هزینه نداری تا بگم یا اقتصادی 

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔