2777
2789
عنوان

شوهرم فقط به فکر خانواده خودشه

185 بازدید | 16 پست

فقط به فکر اوناست  الان باباش چند روزه رفته حج این چند روز ما اونجاییمیگه تا بابام برنگرده نمی‌آیم خونه خودمون درحالی که برادر شوهرم اینا اصلا نمی‌نمیان دیگه نمیدونم از دستش چیکار کنم باید همه کارشون انجام بده هر چی اونا میگن میگه چشم دیگه خسته شدم از دستش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشکال کار شما اینکه وقتی شوهرت می مونه شما هم می مونی انجا و اینجوری خیال شوهرت راحته کاری که احتمالا جاری حاضر نیست انجام بده و در نتیجه برادر شوهر هم خونه خودش می مونه 

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

شوهر منم بچه آخره برادر شوهرم تو همون ساختمونه ولی شوهر من بابد بره قسط ها را پرداخت کنه البته مقصر پدر و مادر هستند به نظر من والا پدر و مادر من با غمی که دارند همه کارها و خریدها را خودشون انجام میدن ولی پدر و مادر همسرم به مرکز خرید نزدیک هم هستند ولی به همسر من میگن بچشون هست انجام بده ولی خیلی برام عجیبه زمین گیر هم نیستند ماشین هم دارند پولش میدن یه همسرم اون دفعه به شوهرم میگم چرا خودشون نمیرن خرید جواب نمیده

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
اشکال کار شما اینکه وقتی شوهرت می مونه شما هم می مونی انجا و اینجوری خیال شوهرت راحته کاری که احتمال ...

مادرشوهر اینا خونشون روستاست ما شهریم خوب من بگم میرم شوهرم میگه برو من اینجا میمونم

مادرشوهر اینا خونشون روستاست ما شهریم خوب من بگم میرم شوهرم میگه برو من اینجا میمونم

زندگی ۱روز و دو روز نیست البته که هر کسی صلاح زندگی خودشو بهتر می دونه ولی اگه می خوای همیشه حرف شوهرت نباشه لازمه یه وقتایی قاطع باشی و نتیجه قاطعیتت رو هم تحمل کنی

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

مشخصه تاره ازدواج کردی اول زندگی برای همه همینه هم سختی داره و هم زمان می بره تا حساب زندگی دستت بیاد