2777
2789
عنوان

روز زن نامزدم اینو خرید برام منم این کارو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 43 پست
شب یلدا واسم کلی وسایل آورد دقیقا دو روز بعد شب یلدا روز زن شد ب مامان هامون کادو ب زور خریدیم پول ه ...

حالا تو برای یلدا هم چیزی بهش ندادی 

حالا از الان روز مرد 

بهتر بود براش یه کادو میخریدید 

مگه اون غریبه هست که اون نخریده توام نخری 

واقعا که اینطوری دوسش داری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم کاملا درسته ن هواسم هست دیگه روز مرد فقط ی تبریک و بغل و بوس میگم.چیزی نمیگیرم.

حالا بگیری چی میشه مگه 

استاتر من خیلی از تاپیک هاتو دیدم نمی‌دونم چرا تو فکر می‌کنی شوهرت غریبه هست وهر چی خرج کنی انگار ریختی تو آشغال،

این چه اخلاقیه تو داری حالا یه کادو بخری چیزی ازت کم میشه 

مرسی عزیزم حتما میخرم هم واسه بابام هم نامزدم

کار خوبی میکنی قربونت 

این کادو دادن نشانه محبت و عشقه 

نامزدتم اگه داشت مطمئن باش بهترین هدیه رو برات می‌گرفت خب پدر ندارن پشتیبان ندارن تو این گرونی دست تنها برات یلدایی اونم طلا خریده 

روز زن هم بلافاصله بعد یلدا بود شاید اگه یه ماه فاصله داشت بازم هدیه میگرف تو یه تاپیک گفتی حتی گفته. پول ندارم روز مادر بخرم بهتر بود اصرار نمی‌کردی اصلا روز مادر هم نمی خریدید

الان نامزدت هرچقدر پیشرفت کنه به نفع توس بعد عروسی راحتتر زندگی میکنی پس درکش کن نه که بگی اون نخرید منم نخرم