2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلومه که خونه اما اگه عروسی نمیگیره منم جهاز آنچنانی نمیبرم یا نصف جهازو باید خودش بگیره چون خونه رو هم به اسم خودش میخواد بزنه نه به اسم من که

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

اگر فقط همین  پول هست  بهتره خرج خریدن خونه کنید که مهمتره 

و میکاپ و لباس عروس و داماد بپوشین عکاسی و کلیپ بگیرید که یادگاری بمونه برای خودتون و دو نفری خوش باشید 

اخه الان هزینه عروسی گرفتن که فقط درجه یک دعوت میکنن خیلی زیاده و اصلا تو این شرایط اقتصادی منطقی نیست 

خرج عروسی و خونه خریدن یکی نیست که

اگر بخاد یه عروسی خوب بگیره چهارصد پونصد درمیاد بسته به تعداد مهمانها و اینکه شهر بزرگ باشن یا کوچیک. حتما این پول رو میخاد بذاره رو پول خونه

حتما حتما حتما حتما خونه،این حماقت رو همسرم انجام داد،سال۹۲ با وام ازدواج می تونستیم یه واحد تو پرند بخریم ،شوهرم گفت من آرزو دارم داماد بشم ،۲۴میلیون خرج عروسی شد،اون واحد ۷۵متری ۲۰میلیون بود،الان اون خونه دو میلیارد شده و ما هنوز مستاجریم